Ανακοινώνεται ο Ρισβάνης στην Ανόρθωση

Μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να αποτελέσει ο Σπύρος Ρισβάνης παίκτη της Ανόρθωσης. Ο 27χρονος αμυντικός μετέβη την Τετάρτη (6/12) στην Κύπρο και συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας, με τις υπογραφές και την επίσημη ανακοίνωση να αναμένονται άμεσα. Την αντίθετη πορεία θα ακολουθήσει ο μέχρι πρότινος και επί 3,5 χρόνια αμυντικός της ομάδας, […]

Μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να αποτελέσει ο Σπύρος Ρισβάνης παίκτη της Ανόρθωσης. Ο 27χρονος αμυντικός μετέβη την Τετάρτη (6/12) στην Κύπρο και συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας, με τις υπογραφές και την επίσημη ανακοίνωση να αναμένονται άμεσα.

Την αντίθετη πορεία θα ακολουθήσει ο μέχρι πρότινος και επί 3,5 χρόνια αμυντικός της ομάδας, Σίφο Σίλντενφελντ, η αποχώρηση του οποίου ανακοινώθηκε επίσημα:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γκόρτον Σίλντενφελντ. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός εντάχθηκε στην ομάδα μας το Καλοκαίρι του 2017. Στα 3,5 χρόνια της παρουσίας του, κατέγραψε 119 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Οι 104 αφορούν στο πρωτάθλημα, τρεις στο Europa League και άλλες 12 στο κύπελλο. Πέραν των αμυντικών του καθηκόντων, διακρίθηκε και για την επιθετική του συνεισφορά αφού σκόραρε συνολικά 12 γκολ.

Η Ανόρθωση ήταν για τον ίδιο ο σύλλογος που πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του και κατέγραψε τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί