Η εφημερίδα «Αυγή» κινείται νομικά κατά του Μπογδάνου – Τι απαντά ο βουλευτής

Η εφημερίδα «Αυγή» θα κινηθεί νομικά εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου λόγω ανάρτησής του βουλευτή της ΝΔ στο facebook.

“Με την ανάρτησή του προσβάλλει βάναυσα την ίδια την εφημερίδα που έχει διαρκές «μέτωπο» με τους ναζί και τον φασισμό, τους εργαζόμενους σε αυτήν και φυσικά τους αναγνώστες της.

Η εφημερίδα μας έτσι επιθυμεί να μπει επιτέλους τέλος στην προσπάθεια ορισμένων να παρομοιάζουν την δημοσιογραφική εργασία και έρευνα με μια χαρακτηρισμένη από τη δικαιοσύνη εγκληματική οργάνωση, αλλά και να εξισώνουν τους δημοκρατικούς αγώνες και ευαισθησίες με την εγκληματική δράση μιας ναζιστικής συμμορίας” αναφέρει η “Αυγή” και δημοσιεύει φωτογραφία από την ανάρτηση που τροποιήθηκε κατόπιν, όπως αναφέρεται.

Τι απαντά ο «γαλάζιος» βουλευτής:

“1) Δεν με μηνυεί η ΑΥΓΗ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ του οποίου όργανο είναι η ΑΥΓΗ. 2) Η μήνυση γίνεται για να φύγει η προσοχή από τον θαυμαστή της 17Ν νεολαίο τους, που θέλει τον Άδωνι και εμένα νεκρούς. 3) Πρόκειται για την πρώτη παγκοσμίως μήνυση για χρήση γραμματοσειράς. 4) Κοπιάστε…” έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στον λογαριασμό του στο Twitter.

(enikos – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί