Απίστευτοι χαρακτηρισμοί Πελόζι για Τραμπ: Δεν θα έπρεπε να παίρνει χλωροκίνη, είναι μεγάλος και παχύσαρκος

«Παχύσαρκο» χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ η Νάνσι Πελόζι σε σχόλιό της στο CNN.

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ για τους Δημοκρατικούς, κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση του Αμερικανού προέδρου πως εδώ και μερικές ημέρες κάνει χρήση χλωροκίνης, παρά το γεγονός ότι δεν έχει διαγνωστεί με κορωνοϊό, αλλά και το ότι δεν έχει δοθεί έγκριση από την επιστημονική κοινότητα. Με ένα σχόλιο «φαρμάκι» η Πελόζι περιορίστηκε στο να κάνει ένα σχόλιο για τον Τραμπ, προτού πει στον παρουσιαστεί να προχωρήσει σε άλλη ερώτηση.


«Είναι ο πρόεδρος της χώρας και θα προτιμούσα να μην κάνει χρήση φαρμάκου που δεν έχει εγκριθεί από τους επιστήμονες, ειδικά στην ηλικία του και, πως να το πω κομψά, στο γκρουπ βάρους που ανήκει, το οποίο λένε ότι είναι νοσηρά παχύσαρκοι. Δεν είναι καλή ιδέα», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια ζήτησε να προχωρήσουν σε άλλο θέμα συζήτησης.


Νωρίτερα ο Τραμπ ανέφερε πως παίρνει χλωροκίνη γιατί άκουσε καλά πράγματα.

«Το παίρνω την τελευταία μιάμιση εβδομάδα. Το παίρνω επειδή ακούω πολύ καλά πράγματα. Ξέρετε την έκφραση: τι έχεις να χάσεις; Ένα χάπι κάθε μέρα. Κάποια στιγμή θα σταματήσω», είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας ότι έχει «μηδενικά συμπτώματα» από αυτό.

(iefimerida – φωτο:screenshot)


ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί