Σοκ! Βραζιλιάνος στραγγάλισε την κόρη του και πλήρωσε άστεγο για να κάψει τη σορό της

Ένας άνδρας από τη Βραζιλία δολοφόνησε την κόρη του μετά από διαπληκτισμό που είχαν και πλήρωσε έναν άστεγο 2 δολάρια για να κάψει τη σορό της, με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη του φρικτού του εγκλήματος

Σύμφωνα με την Daily Mail, o 39χρονος άνδρας συνελήφθη την Τετάρτη και ομολόγησε ότι δολοφόνησε την κόρη του στο σπίτι του στο Σάο Πάολο την περασμένη Κυριακή.


Μια κάμερα ασφαλείας τοποθετημένη έξω από το διαμέρισμά του κατέγραψε τον άνδρα να μεταφέρει με ένα καρότσι το άψυχο κορμί της 18χρονης μέσα στο ασανσέρ. Ο άνδρας είπε στις Αρχές ότι εκείνος και η κόρη του κάθονταν μαζί στο σπίτι και έπιναν αλκοόλ, όταν ξαφνικά άρχισαν να τσακώνονται για τον χωρισμό του ίδιου με τη μητέρα της, που είχε συμβεί πριν από αρκετούς μήνες. Ο άνδρας είπε ότι η 18χρονη κόρη του, επέμενε να στηρίζει τη μητέρα της, πράγμα που τον εξόργισε και την στραγγάλισε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Σάο Πάολο, ο 39χρονος αποκοιμήθηκε με το πτώμα της κόρης του στο διαμέρισμα και αποφάσισε να ξεφορτωθεί το πτώμα το βράδυ της Δευτέρας. Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε, πλησίασε έναν άστεγο και του ζήτησε να αγοράσει αιθανόλη από ένα κοντινό βενζινάδικο και να βάλει φωτιά στο πτώμα της.

«Μας είπε ότι τον πλήρωσε 2 δολάρια για να το κάνει» δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής Αστυνομίας.


Η μητέρα της Ρέισα δήλωσε την εξαφάνισή της τη Δευτέρα, και το απανθρακωμένο σώμα της 18χρονης βρέθηκε την Τρίτη κάτω από το σπασμένο τμήμα ενός πεζοδρομίου από περαστικούς.

Οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον άστεγο άνδρα και εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή για να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του 39χρονου.

(με πληροφορίες από eleftherostypos. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί