Αμερικανίδα βουλευτής: Θα γίνει ξαφνικά! Ένα ΒΙΝΤΕΟ που θα συζητηθεί

«Θέλουν τον Τραμπ νεκρό»

Η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν είναι Αμερικανίδα πολιτικός και επιχειρηματίας που υπηρετεί ως Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών για την 14η κογκρεσιακή περιφέρεια της πολιτείας της Τζόρτζια, από τον Ιανουάριο του 2021.

Μεταξύ άλλων δήλωσε σε ένα βίντεο που θα συζητηθεί σε σχέση με την υποψηφιότητα Τραμπ και το μέλλον της αμερικανικής κοινωνίας:

«Δεν είναι (ο Τραμπ) ανίκητος. Είναι ένας άνθρωπος. Μάχεται όσο πιο σκληρά γίνεται. Βάζει όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια να κερδίσει τις εκλογές.

Αλλά πρέπει επίσης να θυμάστε ότι ταυτόχρονα προσπαθεί να διεκδικήσει την προεδρία ξανά. Πρέπει να βάλει όλες του τις δυνάμεις στην υπεράσπιση του εαυτού του ενάντια σ’ αυτές τις δίκες και σ’ αυτήν την απίστευτη διαστρέβλωση του δικαστικού μας συστήματος.

Θέλουν τον Πρόεδρο Τραμπ νεκρό. Θέλουν να τον κλείσουν στην φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του ώστε να πεθάνει μέσα στην φυλακή και θέλουν να αφαιρέσουν την προστασία του από τις μυστικές υπηρεσίες έτσι ώστε να δολοφονηθεί κάπου μέσα στην φυλακή πιθανότατα.

Για την ώρα, η μεσαία τάξη εξακολουθεί να μπορεί να συνεχίσει ν ακάνει τα βασικά πράγματα στην ζωή της.

Αλλά απέχουμε ελάχιστα χρονικά απ’ το σημείο όπου αυτό θα απωλεστεί…

Τότε είναι που θα ξυπνήσουν οι Αμερικανοί και θα πουν: ”Τι στο καλό συνέβη; Τι έγινε; Ποιος μας το έκανε αυτό;”

Και τότε είναι που θα ‘ναι υπερβολικά αργά… Κι αυτή η ώρα πλησιάζει γρήγορα!!!».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί