Βρετανία – Αναστάτωση στο Παλάτι: Τα νέα σενάρια για επίσημη εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ

Η πρώτη φερόμενη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλεντον, δύο μήνες αφότου έγινε γνωστό πως η ίδια υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά τον περασμένο Ιανουάριο, πυροδότησε νέο γύρο από δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο.

Σε παντοπωλείο κοντά στα βασιλικά αγροκτήματα του Γουίνδσορ εθεάθη η Κέιτ Μίντλετον να ψωνίζει φρέσκα προϊόντα μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ (δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Sun, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορούσε να κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισής της μετά την περιπέτεια της υγείας της ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, στην πασχαλινή θεία λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνδσορ, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο.

Προς το παρόν πρόκειται για πιθανό σενάριο, καθώς δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από το Παλάτι για την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Sun, πελάτες που είδαν την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο παντοπωλείο στο Γουίνδσορ, τόνισαν πως φαινόταν «χαρούμενη και υγιής».

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί», είπε στη Sun πελάτης που είδε το ζευγάρι να μπαίνει στο παντοπωλείο.

«Ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά.

Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά το γεγονός ότι βγήκε για να ψωνίσει, είναι σημάδι πως η ίδια είναι αρκετά υγιής», φέρεται να δήλωσε ο ίδιος.

Στο μεταξύ, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως στο Παλάτι επικρατεί έντονη δυσφορία μετά τον σάλο για την επίμαχη επεξεργασμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας με τα παιδιά της, για την οποία η ίδια ζήτησε «συγγνώμη».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Παλάτι ψάχνει να βρει τον τρόπο για να σώσει ό,τι σώζεται.

Σε κάθε περίπτωση, η Κέιτ Μίντλετον δεν αναμένεται να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα πριν από τις 17 Απριλίου, όταν και τα τρία παιδιά της θα επιστρέψουν στο σχολείο μετά τις πασχαλινές διακοπές.

(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί