Κέιτ Μίντλεντον: Αναφορές για πρώτη δημόσια εμφάνιση σε παντοπωλείο

Την ώρα που τα σενάρια τόσο για την υγεία της όσο και για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ δίνουν και παίρνουν, η Κέιτ Μίντλετον αναφέρεται ότι εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά από τη σοβαρή επέμβασή της στην κοιλιά τον περασμένο Ιανουάριο.

Σε παντοπωλείο στο Γουίνδσορ αναφέρεται ότι εθεάθη η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, σε μία πρώτη δημόσια εμφάνιση μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ, ύστερα από τη γνωστοποίηση ότι υποβλήθηκε σε μία εξαιρετικά σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά, η οποία θα την κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις της τουλάχιστον έως τις 15 Απριλίου.

Η αναφορά σε πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας γίνεται εν μέσω ενός μπαράζ δημοσιευμάτων για το τί συμβαίνει με την υγεία της, τα οποία ολοένα και «φουντώνουν» στη σκιά της επίμαχης επεξεργασμένης φωτογραφίας με τα παιδιά της, που έκανε τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο.

Όπως μεταδίδει η Sun, μάρτυρας ανέφερε ότι την είδε μέσα στο παντοπωλείο “χαρούμενη και υγιής” μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ.

(Με πληροφορίες από newsit. gr – the sun / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί