• Αρχική
  • Άρθρα
  • Προχωρά η πολιτική διαμελισμού! Ξαφνική επίσκεψη στην Αθήνα – «Ελληνορθόδοξο Βατικανό» στην Πόλη, ΦΩΤΟ

Προχωρά η πολιτική διαμελισμού! Ξαφνική επίσκεψη στην Αθήνα – «Ελληνορθόδοξο Βατικανό» στην Πόλη, ΦΩΤΟ

Βάζουν την μία χώρα να συμβάλλει στον διαμελισμό της άλλης

Την Παρασκευή που μας πέρασε, ήρθε στην χώρα μας για συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός της Περιφέρειας του Ιρακινού Κουρδιστάν, Masrour Masoud Barzani, ο οποίος επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Αθήνα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, εκφράστηκε επίσης, η ετοιμότητα για συγκεκριμένα βήματα που θα οδηγήσουν στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων.

Καταγράφηκε μάλιστα ανταλλαγή απόψεων για σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος που απασχολούν την περιοχή μας και υπήρξε κοινή διαπίστωση πως ασφάλεια και σταθερότητα στον ευρύτερο χώρο αποτελούν κοινό στόχο και προϋποθέτουν σεβασμό των κανόνων του διεθνούς δικαίου και της καλής γειτονίας.

Η συνάντηση δείχνει να έχει την σημασία της, καθώς οι διεθνιστές, όπως όλα δείχνουν βάζουν την μία χώρα να συμβάλει στον διαμελισμό της άλλης.

Οι Τούρκοι διεκδικούν στο Αιγαίο και την Θράκη, ενώ η Ελλάδα ξεκίνησε προσφάτως επαφές με Έλληνες από τον Πόντο που μένουν στην Ρωσία με το βλέμμα στην αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (ΕΔΩ), και τώρα καλεί στην χώρα μας ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ!

Αυτό γιατί, το διεθνιστικό σχέδιο για την ευρύτερη περιοχή προβλέπει αλλαγή συνόρων και αυτονόμηση περιοχών, τόσο στην Θράκη και στο Αιγαίο, όσο και μέσα στην σημερινή Τουρκία με την αυτονόμηση του Πόντου και των Κούρδων. Για αυτό και λαμβάνουν χώρα όλα αυτά.

Το εν λόγω σχέδιο είναι εκπονημένο εδώ και πολλά χρόνια και επιδιώκει την δημιουργία ξεχωριστών περιφερειών, όπως αυτής των παραλίων της Μικράς Ασίας και των ανατολικών νησιών μας με πρωτεύουσα την Σμύρνη (ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ), αυτή της Θράκης (ένωση ανατολικής με την ελεύθερη δυτική) και πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και αυτή του Πόντου με πρωτεύουσα την Τραπεζούντα και φυσικά κράτος Κουρδιστάν.

Όπως άλλωστε δήλωσε την Πέμπτη ο τούρκος πρώην Ναύαρχος Cihat Yaycı, «αυτό που συζητείται είναι μια Κύπρος χωρίς Τούρκους, μια Ανατολική Μεσόγειος χωρίς Τουρκία, ένα τρομοκρατικό κράτος στην Συρία και το Ιράκ (Κουρδιστάν) (…). Μετά από αυτό, θα γίνει ένα Ελληνορθόδοξο Βατικανό. Θα ακολουθήσει η δομή της εκκλησίας, δηλαδή το πατριαρχείο! Το λένε ανοιχτά. Πρόκειται για ένα σχέδιο που διαταράσσει την ενότητα και την ακεραιότητα της Τουρκίας».