Ο Κασσελάκης μίλησε για «προπαγάνδα που διοχετεύεται κατευθείαν από το Μαξίμου στα ΜΜΕ του»

«Εδώ και μία εβδομάδα, με 10 συνεργάτες σε ένα μικρό νοικιασμένο σκάφος, με 7 μποφόρ, βάλαμε το στοίχημα να φτάσουμε σε κάθε νησιώτη»,

αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Εκεί που δε θα πάει ποτέ κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός, γιατί δεν έχει μεγάλα πλοία της γραμμής, ούτε αεροδρόμια, ούτε πεντάστερα», προσθέτει.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τονίζει ότι στα μέρη που επισκέπτεται έχει «ελλείψεις. Κέντρα υγείας υπό διάλυση. Νοσοκομεία άδεια από γιατρούς και εξοπλισμό. Απομονωμένους και ξεχασμένους πολίτες που νιώθουν β’ κατηγορίας,Σε αυτούς είμαι δίπλα, και συνεχίζουμε σήμερα με Φούρνους, Αγαθονήσι, Σάμο, Χίο», αναφέρει.

Σχολιάζει ότι «όλα αυτά η προπαγάνδα που διοχετεύεται κατευθείαν από το Μαξίμου στα ΜΜΕ του τα ονομάζει ‘κρουαζιέρα’ και ‘διακοπές στο Αιγαίο’. Μέχρι εκεί ξέρουν. Μέχρι εκεί μπορούν. Αν δώσει καμία παράσταση ο Λιγνάδης στην άγονη γραμμή, μπορεί να έρθει και ο πρωθυπουργός με στρατιωτικό ελικόπτερο», προσθέτει.

Καταληκτικά σημειώνει ότι εκείνος θα είναι εδώ, «με υπόσχεση στους νησιώτες συμπολίτες μας ότι δεν θα τους ξεχάσω πότε. Ότι θα επιστρέφω τακτικά».

ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί