«Σαμποτάζ» ρεπουμπλικάνων κατά του Τραμπ! Οργή του Steve Bannon: Δεν θέλουν να βγει! vid

Χαμός στις ΗΠΑ

Ο παρουσιαστής του «War Room» και ειδικός σύμβουλος σε θέματα διακυβέρνησης και στρατηγικής του προέδρου της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ, Steve Bannon, στράφηκε κατά της φίλο-διεθνιστικής ηγεσίας των, κατά τα άλλα ‘δεξιών’ Ρεπουμπλικάνων, ψέγοντας τον Πρόεδρο της Βουλής Μάικ Τζόνσον και τον αρχηγό της κοινοβουλευτικής ομάδας Freedom της Βουλής, Τζιμ Τζόρνταν, για την αδράνειά τους απέναντι στην αμείλικτη νομοθεσία των Δημοκρατικών και την έγκριση περισσότερης στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία.

Μάλιστα, όπως τόνισε, οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής δεν θέλουν τον Τραμπ νικητή στις εκλογές, ενώ αδρανούν και απέναντι στις κατηγορίες που του προσάπτουν οι διεθνιστές, σέρνοντάς τον από δικαστήριο σε δικαστήριο για να εμποδίσουν την υποψηφιότητά του!

Όπως τόνισε:

«Το Ρεπουμπλικανικό νομοθετικό σώμα θέλει να χάσει ο Τραμπ!

Τα νότια σύνορα είναι ορθάνοιχτα και, ο Τραμπ τώρα σταυρώνεται σε δικαστήριο του Μανχάταν.

Έχουμε τα αποδεικτικά στοιχεία έτσι ώστε να φέρουμε την εγκληματική συνωμοσία, -να φέρουμε αυτά τα άτομα στο Κογκρέσο αυτή την στιγμή, ξεκινώντας την επίθεση και κάνοντας την ζωή τους το ίδιο  δύσκολη όπως του Ντόναλτ Τραμπ»!

Ο Μπάνον εξέφρασε επίσης την λύπη του για το γεγονός ότι ο Τραμπ κρατά γύρω του ανίκανους συμβούλους που του δίνουν κακές συμβουλές για να εμπιστευτεί τον Πρόεδρο Τζόνσον.

Οι δηλώσεις του Μπάνον έρχονται μετά την έγκριση από τη Γερουσία σε δικομματική βάση 95 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε εξωτερική βοήθεια προς την Ουκρανία, το Ισραήλ και την Ταϊβάν. Εν τω μεταξύ, δεν προστέθηκε νέα χρηματοδότηση για την ασφάλεια των αμερικανικών συνόρων!

Δείτε απόσπασμα:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί