«Ήταν τρομακτικό»! Τι απόκοσμο εθεάθη πάνω από τη Νέα Υόρκη;; vid

Επρόκειτο πράγματι για UFO;;

Μια επιβάτιδα αεροπλάνου φούντωσε ξανά τις θεωρίες για ιπτάμενους δίσκους στις ΗΠΑ όταν εντόπισε ένα πιθανό UFO να πετάει πάνω από τη Νέα Υόρκη, προβληματίζοντας τους ειδικούς και στέλνοντας ομοσπονδιακούς αξιωματούχους της αεροπορίας σε μια διερευνητική αποστολή την Πέμπτη.

Η Michelle Reyes βρισκόταν σε εμπορική πτήση πάνω από το αεροδρόμιο LaGuardia στις 25 Μαρτίου όταν κατέγραψε σε βίντεο ένα απόκοσμο «ιπτάμενου κύλινδρο» από το παράθυρο του αεροπλάνου της.

«Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να στείλω email στην FAA για να τους ενημερώσω για το τι είδα», είπε στο NewsNation την Τετάρτη.

«Ίσως αποτελούσε κίνδυνο για την ασφάλεια, αλλά δυστυχώς δεν έχω λάβει νέα από αυτούς, δεν αναγνώρισαν το email μου».

Αποκάλυψε επίσης ότι ένα άλλο άτομο στην πτήση είδε το UFO μένοντας άναυδο.

«Είναι λίγο τρομακτικό που κάποιος άλλος είδε αυτό που είχα δει και εγώ».

Το θέμα απασχόλησε τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τη New York Post, αφού εξετάστηκε (για το εάν είναι fake) το βίντεο-ντοκουμέντο, εκτιμήθηκε πως το σκοτεινό αγνώστης ταυτότητας αντικείμενο ταξίδευε σε ύψος περίπου 2.500 ποδιών και ήταν «σχετικά κοντά» στο αεροπλάνο καθώς ετοιμαζόταν για προσγείωση.

Το ύψος, το σχήμα και η θέση του αντικειμένου – κοντά σε μια σημαντική εμπορική διαδρομή πτήσης – φαίνεται να αποκλείει ότι θα μπορούσε να είναι ένα ελικόπτερο, ένα drone ή ένα στρατιωτικό αεροσκάφος.

«Τα drones δεν πρέπει να πετούν σε αυτό το ύψος τουλάχιστον νόμιμα. Αν ήταν κάτι που σχετίζεται με [στρατιωτική] άμυνα ή επιβολή του νόμου, κανονικά δεν θα το έβλεπες τόσο κοντά σε εμπορική πτήση».

«Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας πιθανός κίνδυνος», είπε στο αμερικανικό μέσο Αμερικανός ειδικός επί των θεάσεων UFO.

φωτο:freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί