Νέο ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για τον ρωσικό αγωγό NORD STREAM «καίει» τις ΗΠΑ

«Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Nord Stream 2 δεν θα προχωρήσει»...

Οι αγωγοί Nord Stream 1 και 2 έχουν διαρροή φυσικού αερίου σε 3 ξεχωριστές τοποθεσίες στην Βαλτική Θάλασσα, με τις εικόνες να παραπέμπουν σε εκρήξεις και επιθετική ενέργει και τον Πολωνό πρώην ΥΠΕΞ, ο οποίος θεωρείται αντί-ρώσος, να ευχαριστεί για αυτό τις ΗΠΑ (ΕΔΩ) και την Ρωσία, επικαλούμενη αυτή την δήλωση, να κάνει λόγο για τρομοκρατική ενέργεια.

Και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και η CIA αλλά και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είπαν πριν από μήνες ότι θα συμβεί αυτό ακριβώς το περιστατικό.

ΕΔΩ η δήλωση του Μπάιντεν. Συγκεκριμένα, λίγες μέρες πριν η Ρωσία ξεκινήσει την ειδική στρατιωτική της επιχείρηση στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο, ο Τζο Μπάιντεν «υποσχέθηκε» ότι η κυβέρνησή του θα «έδινε τέλος» στον αγωγό Nordstream 2 σε περίπτωση που η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία.

ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ, ομοίως, η υφυπουργός Εξωτερικών Victoria Nuland τον Ιανουάριο υποσχέθηκε ότι το Nordstream 2 «δεν θα προχωρούσε» εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, «με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

«Εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Nord Stream 2 δεν θα προχωρήσει», υποστήριξε η Νούλαντ.

Η CIA μάλιστα προειδοποίησε την Γερμανία κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ότι ο αγωγός Nord Stream 2 θα ήταν πιθανότατα στόχος δολιοφθοράς, ανέφερε το Der Spiegel.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;;; Οι διεθνιστές των ΗΠΑ, οι οποίοι έχουν ανθρώπους και στην Ευρώπη χτύπησαν τους ρωσικούς αγωγούς, προκειμένου να εντείνουν την ενεργειακή φτώχεια κα να κόψουν τους ενεργειακούς δεσμούς Ρωσίας-ΕΕ!!!

Δείτε το βίντεο:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί