«Σε ευχαριστώ ΗΠΑ»: Δήλωση «ΒΟΜΒΑ» για το χτύπημα στους ρωσικούς αγωγούς NORD STREAM 1 και 2

Η δυτική προπαγάνδα προσπαθεί να στρέψει τις υποψίες στην Ρωσία

Οι αγωγοί Nord Stream 1 και 2 στη Βαλτική έχουν βγει «εκτός παιχνιδιού» για όλο το χειμώνα και αυτό σημαίνει πολλά για την Ευρώπη. Ο αγωγός φυσικού αερίου, δύσκολα θα λειτουργήσει τους επόμενους μήνες.

Η ταυτόχρονη ζημιά στους αγωγούς του Nord Stream στη Βαλτική είναι δολιοφθορά σε ΥΔΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ!!!

Ο πρώην υπουργός Άμυνας της Πολωνίας , ο Ράντεκ Σικόρσκι, ο οποίος κάθε άλλο παρά φιλορώσος θεωρείται, απέδωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες την δολιοφθορά δύο αγωγών, του Nord Stream 1 και 2, που μεταφέρουν φυσικό αέριο από την Ρωσία στην Γερμανία.

«Σας ευχαριστώ, ΗΠΑ», έγραψε ο Σικόρσκι στο Twitter.

Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών , Μαρία Ζαχάροβα , πιστεύει ότι η δήλωση του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Πολωνίας , που ευχαριστεί τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη ζημιά στον αγωγό Nord Stream 2 της Ρωσίας , μπορεί να εκληφθεί ως επίσημη δήλωση. ότι επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.

Ο Sikorski, ο οποίο κάθε άλλο παρά φιλορώσος θεωρείται, διετέλεσε Υπουργός Εθνικής Άμυνας από το 2005 – 2007 και υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Υφυπουργός Εξωτερικών, στο παρελθόν. Αυτή τη στιγμή είναι εκλεγμένο μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Αυτό που είχε συμφέρον και δυνατότητες να προκαλέσουν κάτι τέτοιο είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες ή μάλλον οι διεθνιστές του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ, οι οποίοι θέλουν να φτωχοποιήσουν (και) τους πολίτες της Ευρώπης και να φέρουν χούντα στον δυτικό κόσμο.!

Άλλωστε, όπως διαβάσατε χθες στο ΕΛ, υπάρχει το βίντεο του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είχε προαναγγήλει, πως θα γίνει κάτι στον αγωγό NORD STREAM 2!!!

Πάντα ο ένοχος είναι αυτός που κερδίζει και οι μόνοι που κερδίζουν από όλη αυτή την παράνοια που ξεκίνησε φέτος, είναι οι διεθνιστές των ΗΠΑ.

Τα δυτικά ΜΜΕ προσπαθούν να υποδείξουν ως υπαίτιους τους Ρώσους, λέγοντας πως είναι οι Ρώσοι «έκαψαν» την περιουσία τους από μόνοι τους.

Ο Αμερικανός αναλυτής Andrew Korybko είναι ξεκάθαρος για το ποιος κερδίζει από την δολιοφθορά.

«The Anglo-American Axis Benefits From The Ecological Terrorist Attack In The Baltic Sea» (ο αγγλο-αμερικανικός άξονας είναι αυτός που επωφελείται από την οικολογική τρομοκρατική επίθεση στην Βαλτική Θάλασσα).

«Αυτή η τρομοκρατική επίθεση κατέστρεψε κάθε πιθανότητα ενεργειακής προσέγγισης Ρωσίας-Γερμανίας, εκτόξευσε αμέσως την Πολωνία στην θέση ενός από τους πιο κομβικούς ενεργειακούς κόμβους της ηπείρου και έτσι οδήγησε τα σχέδια του Αγγλοαμερικανικού Άξονα για διαίρεση και διοίκηση της Ευρώπης στο επόμενο επίπεδο.

Η άνευ προηγουμένου ζημιά που έγινε στους αγωγούς Nord Stream την Δευτέρα το βράδυ ήταν σίγουρα μια πράξη δολιοφθοράς ακριβώς όπως υποψιάζονται η Δανία, η Γερμανία , η Πολωνία και η Ρωσία , αν και κανείς δεν μπορεί να συμφωνήσει για το ποιος πραγματοποίησε αυτήν την οικολογική τρομοκρατική επίθεση στη Βαλτική Θάλασσα.

Ωστόσο, το Κίεβο, όπως ήταν αναμενόμενο, κατηγόρησε την Ρωσία για την καταστροφή του αγωγού της σε ένα μείγμα της προηγούμενης θεωρίας συνωμοσίας του, που ισχυριζόταν ότι η Ρωσία βομβαρδίζει τακτικά τον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Zaporozhye που είναι επίσης υπό τον έλεγχό της.

Αυτό το γελοίο σενάριο μπορεί εύλογα να αποκλειστεί, ειδικά επειδή η Μόσχα θα μπορούσε απλώς να κρατήσει κλειστή την βρύση για τεχνικούς λόγους χωρίς να κινδυνεύει να πιαστεί να σαμποτάρει τους δικούς της αγωγούς σε ύδατα που ελέγχονται από το ΝΑΤΟ».

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί