Λευκός Οίκος – Το προσωπικό διέκοψε τη συνάντηση Μπάιντεν-Τζόνσον στα μισά της πρότασης – BINTEO

Το προσωπικό του Λευκού Οίκου διέκοψε απότομα τη συνάντηση μεταξύ του Βρετανού πρωθυπουργού και του Προέδρου των ΗΠΑ στο Οβάλ Γραφείο φωνάζοντας τον Μπόρις Τζόνσον καθώς προσπαθούσαν να απομακρύνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από την αίθουσα.


Καθώς ο Τζόνσον προσπαθούσε να τελειώσει τη σκέψη του, επαναλαμβάνοντας τη φράση «Αυτό είναι», μερικές φορές, το προσωπικό του Λευκού Οίκου άρχισε να διώχνει τους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους από το Οβάλ Γραφείο, ευχαριστώντας επίμονα και μάλλον δυνατά για το έργο τους. Ο Τζόνσον μπερδεύτηκε λίγο από τη φασαρία που είχε ξεκινήσει, αλλά με τυπικό βρετανικό στωικισμό, αποδέχτηκε τον τρόπο που τελείωσε η συζήτηση.

Ο Μπάιντεν αγνόησε φαινομενικά τη φασαρία και στη συνέχεια κοίταξε ήρεμα το δωμάτιο για λίγες στιγμές.

https://twitter.com/i/status/1440432388568281091

Το βίντεο έγινε viral στα κοινωνικά μέσα, με τους χρήστες να υποδηλώνουν σαρκαστικά ότι η συνάντηση έπρεπε να διακοπεί λόγω του γεγονότος ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ «αποκοιμήθηκε ξανά».

Παρ’ όλη τη φασαρία, ο Τζόνσον φάνηκε ευχαριστημένος από τη συνάντηση και ενίσχυσε τη δόξα του για τη φιλία με τις Ηνωμένες Πολιτείες με μια χαρούμενη φωτογραφία με τον Μπάιντεν.

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί