Τεράστιο «δούλεμα» για τα εμβόλια! Μετά την Παγώνη, ο Τζανάκης!!! Τα ΒΙΝΤΕΟ όμως υπάρχουν ακόμα

Τώρα λένε «όχι στον μαζικό εμβολιασμό» και «μόνο με συνταγή γιατρού», αλλά πριν μήνες μιλούσαν εντελώς διαφορετικά...

Μόνο με συνταγή γιατρού πρέπει να εμβολιάζονται οι πολίτες, είτε κατά του κορωνοϊού, είτε κατά της γρίπης, δήλωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια ήταν υπέρμαχος του υποχρεωτικού, μαζικού εμβολιασμού κατά του Covid-19, ακόμη και χωρίς να χρειάζεται πρώτα κάποιος να ρωτήσει τον γιατρό του.

Όπως εξήγησε στην ΕΡΤ, «σύντομα θα έρθει το ανανεωμένο εμβόλιο και να εμβολιάσουμε με συνταγή γιατρού παρακαλώ, γιατί ακούω τελευταία ότι έχουμε μπλέξει τα επαγγέλματα χωρίς συνταγή, να δίνονται φάρμακα κλπ. κλπ.[…] Επειδή λοιπόν πρέπει να οργανωθούμε που λέει και ο λαός και επειδή πρόκειται να κάνουμε σειρά εμβολίων αυτό το φθινόπωρο, θα πρέπει το εμβόλιο της γρίπης να γίνει προς τα μέσα Νοέμβρη ή τέλη Νοέμβρη για να μας προστατεύσει το χρόνο που έχουμε την έξαρση της γρίπης. Αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να έχουμε κάνει κατά τη γνώμη μου το εμβόλιο, το ανανεωμένο του κορονοϊού σε ορισμένους ανθρώπους όπως ενδείκνυται, δηλαδή στους πάνω από 65 ετών, ιδιαίτερα σε αυτούς που έχουν συνοδά νοσήματα, και σε όποιους έχουν πολύ σοβαρά συνοδά νοσήματα ανεξαρτήτως ηλικίας. Συνεπώς, πρέπει σύντομα να το κάνουμε ώστε να παρέλθει ένα διάστημα δύο – τριών εβδομάδων για να μπορέσουμε να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης».

Δείτε πριν ένα έτος πως προέτρεπε ΟΛΟΥΣ να εμβολιαστούν χωρίς να αναφέρει κάποια συνταγή γιατρού:

Κριτική είχε ασκήσει ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης και για το γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων, όπως οι αστυνομικοί, που είχαν την ευθύνη για τον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού είναι ανεμβολίαστο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουμε βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα». ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ ΤΟΤΕ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ;;;;

Το σχετικό απόσπασμα:

Αναστάτωση είχε προκληθεί και με την Ματίνα Παγώνη, η οποία επεσήμανε πριν μερικές μέρες ότι, «δεν μπορεί να πάει οποιοσδήποτε και να πει “σήμερα εμβολιάζομαι” γιατί μπορεί να έχει επιβαρυμένο ιστορικό ή για άλλους λόγους. Δε μπορούμε όλοι να κάνουμε τους γιατρούς».

«Μέχρι πέρυσι λέγατε ότι όλοι μπορούν να εμβολιαστούν! Στα δύο χρόνια με τον COVID δεν ζητούσε κανείς ιστορικό», είπε τότε η δημοσιογράφος στην και Παγώνη, η οποία είπε πως αυτό «Έγινε για ένα διάστημα λόγω της φόρτωσης για τον κορωνοϊό».

Και πρόσθεσε: «για τον covid έγιναν σαφείς οδηγίες και όλοι ήταν σε συνεννόηση με τον γιατρό. Δεν νομίζω ότι πίεσαν ποτέ οι ιδιώτες γιατροί, ως σύλλογος αποφασίσαμε ότι αυτό είναι ιατρική πράξη. Ο εμβολιασμος ξεκινά προς το τέλος του Οκτώβρη».

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί