Ποιοί θα ήθελαν νεκρό τον Φίτσο; Το ΒΙΝΤΕΟ που είχε βάλει το ΕΛ

Τι είχε δηλώσει

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο μεταφέρθηκε σε μονάδα ΜΕΘ σε νοσοκομείο μετά από απόπειρα δολοφονίας την Τετάρτη, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dennik N.

Ο Φίκο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα στην κεντρική Σλοβακία, με την κατάστασή του να κρίνεται ως σταθερή!

Ποιοί θα τον ήθελαν νεκρό;

«Η Ουκρανία δεν είναι ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα υπό τον πλήρη έλεγχο και την επιρροή των ΗΠΑ», είχε δηλώσει τον Ιανουάριο!

Έχει μια πολύ φιλική στάση προς τη Μόσχα, υποσχόμενος να τερματίσει τις παραδόσεις όπλων στο Κίεβο και εναντιώνεται στις κυρώσεις στη Μόσχα για την στρατιωτική επίθεση κατά της Ουκρανίας. 

«Θεωρούμε ότι η βοήθεια προς την Ουκρανία είναι αποκλειστικά ανθρωπιστική και μη στρατιωτική βοήθεια, δεν θα εφοδιάζουμε πλέον με όπλα την Ουκρανία», είχε δηλωσει ο Ρόμπερτ Φίτσο την επομένη του διορισμού του στην πρωθυπουργία.

Τον Φεβρουάριο, ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, είχε δηλώσει, πριν από την σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών στο Παρίσι όπου οι Ευρωπαίοι ηγέτες σθζήτησαν το ουκρανικό ζήτημα: «Πολλές χώρες μέλη του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξετάζουν το ενδεχόμενο να στείλουν στρατιώτες στην Ουκρανία, σε διμερή βάση».

Το ΕΛ είχε βρει τότε και εξασφαλίσει το βίντεο, μετά την συνάντηση, μέσα από το αεροπλάνο του Σλοβάκου πρωθυπουργού, στο οποίο ο Φίτσο είχε αποκαλύψει πως έχει δεσμευτεί να μην αναφερθεί στο τι ακριβώς ειπώθηκε στο Παρίσι, ωστόσο είχε δώσει το κλίμα, το οποίο έδειχνε πως οι διεθνιστές της Δύσης θέλουν τον πόλεμο με κάθε κόστος, συμπαρασύροντας τους πολίτες της Ευρώπης στον όλεθρο!

Θυμηθείτε το βίντεο, το οποίο, όπως είχε γράψει το ΕΛ, δεν αποκλείεται να αποδειχθεί αργότερα ιστορικό:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί