Προέβλεψε ο Σλοβάκος πρωθυπουργός την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του; vid

Έχει αρκετούς εχθρούς εντός και εκτός Σλοβακίας...

Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός φέρεται να… προέβλεψε την απόπειρα δολοφονίας που τελικά είχε στόχο τον ίδιο πολλές εβδομάδες πριν, κατηγορώντας παράλλγλα τα ΜΜΕ για την πυροδότηση εντάσεων στη χώρα του!

Ο Robert Fico, που από τον δυτικό τύπο χαρακτηρίζεται «φιλορώσος», σε βίντεο που είχε δημοσιεύσει στις 10 Απριλίου στα social media μιλούσε ανοικτά για τον φόβο του ότι μπορεί «κορυφαίοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι να πέσουν θύματα δολοφονικών επιθέσεων»!

Ο Σλοβάκος ηγέτης, που σήμερα δίνει μάχη για τη ζωή του έχοντας δεχθεί πολλές σφαίρες, δεν είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στον εαυτό του, ωστόσο τα λόγια που χαρακτηρίζονται από πολλούς «προφητικά»:

«Απλώς περιμένω αυτόν τον εκνευρισμό, που οξύνθηκε περισσότερο από την εφημερίδα Dennik N, τη SME και το τηλεοπτικό μέσο Aktuality, να μετατραπεί σε δολοφονία ορισμένων από τους κορυφαίους κυβερνητικούς πολιτικούς».

Τα δε ρωσικά ΜΜΕ, εξαιτίας των θέσεων που είχε πάρει στο παρελθόν ο Σλοβάκος πρωθυπουργός κατά της Δύσης και του Ζελένσκι μιλώντας ακόμα και για σφαγές Ρώσων στο Ντονμπάς, έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο γεγονός της απόπειρας δολοφονίας.

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί