«50% αύξηση θανάτων»!!! Αυτά όλα πως θα τα κρύψουν οι ηγέτες των χωρών;;; ΒΙΝΤΕΟ

Τι δηλώνει διευθυντής γραφείου κηδειών στην Τανζανία!!! Στην Ελλάδα έχει ερωτηθεί κάποιος;;;

Ο Νίκολας Λι, διευθυντής γραφείου κηδειών για περισσότερα από 30 χρόνια, εφιστά την προσοχή σε μια συγκλονιστική αύξηση των θανάτων. Κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης στο Launceston, μια πόλη στη βόρεια Τασμανία, εξήγησε ότι συνήθως οργάνωνε δύο έως τρεις κηδείες την εβδομάδα, αλλά πλέον γίνονται έξι με επτά την εβδομάδα.

Ο Lee έχει υπολογίσει ότι οι θάνατοι έχουν αυξηθεί κατά 50 τοις εκατό τους τελευταίους έξι μήνες: «Γι’ αυτό είμαστε τόσο απασχολημένοι αυτή την στιγμή… ξαφνικά, υπήρξε μια ταχεία άνοδος».

Ο Lee λέει ότι ο αριθμός των θανάτων δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου την τελευταία δεκαετία, αλλά έχει αυξηθεί απότομα τον περασμένο χρόνο.

Στην συνέχεια εξήγησε ότι ανησυχεί εξαιρετικά για την αυτή την τάση: «Το θανατικό έχει αυξηθεί ραγδαία τους τελευταίους έξι έως επτά μήνες. Επομένως, ανησυχούμε πολύ».

Ο διευθυντής του γραφείου κηδειών σημειώνει ότι πολλοί άνθρωποι που γεννήθηκαν την δεκαετία του 1960 και μετά πεθαίνουν. Έτσι, δεν είναι μόνο οι ηλικιωμένοι που πεθαίνουν, εξηγεί ο Lee.

Τους τελευταίους έξι μήνες, έχει συμβεί αρκετές φορές να πεθάνουν ξαφνικά άτομα απολύτως υγιή. Το βρίσκει πολύ ανησυχητικό. Κάποιοι πέθαναν στον ύπνο τους. Μερικοί, μεταξύ των οποίων μια απολύτως υγιής γυναίκα, πέθαναν από εγκεφαλική αιμορραγία, υπογραμμίζει!

Μήπως να αρχίσει κάποιος να ρωτάει και τους διευθυντές γραφείων κηδειών και στην Ελλάδα;;;

Ο μικρότερος γιος του Lee επηρεάστηκε σοβαρά μετά το πρώτο «εμβόλιο» του Covid μόνο τέσσερις ημέρες μετά την ένεση, όπως αναφέρεται. Ο υγιής νεαρός σταρ του ποδοσφαίρου έγινε «αρκετά ληθαργικός, έχασε κάθε αίσθηση της όρεξης, εξηγεί ο πατέρας του: «Είχε σοβαρά «εξανθήματα στα χέρια και στα πόδια του». Για σαράντα τρεις μέρες πάλεψε άσχημα με την υγεία του. Τις περισσότερες μέρες, δεν μπορούσε να φάει ή να πιει πολύ, απλώς ξάπλωνε στο κρεβάτι».

Επειδή ο γιος του Lee δεν μπορούσε να κάνει το δεύτερο εμβόλιο, δεν μπόρεσε να πάει στο Πανεπιστήμιο ή να συνεχίσει αυτό που έκανε του κατά τις σχολικές διακοπές. Η απώλεια του σχολείου και της δουλειάς του «είχε μεγάλο αντίκτυπο πάνω του», εξηγεί ο Lee.

photo pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί