Θα γίνει των μέτρων!!! Τσιόδρας: Δυστυχώς παραβιάζονται ελευθερίες – Ακατανόητη αναφορά στο Έπος του 40 (vid)

Δείτε τι δήλωσαν...

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού.

Λόγω των πολλών κρουσμάτων που ανακοίνωσαν (1259), έφεραν πίσω και τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία μιλώντας για την μάχη κατά του… φασισμού, ενώ παραδέχθηκε πως παραβιάζονται, δυστυχώς όπως είπε, προσωπικές ελευθερίες. Ζήτησε όμως να κάνουμε… θυσίες, όπως οι πρόγονοί μας το ΄40, σε μία ακατανόητη σύγκριση της υποταγής στα μέτρα, με αφορμή τον κορωνοϊό, με την αντίσταση και τον πόλεμο κατά του Ιταλού και Γερμανού κατακτητή.

Ακόμη, είπε πως «θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown με τις συνέπειες που έχει αυτό, δεν μπορούμε όμως να μπούμε στην προσωπική επιλογή του καθενός.

Βλέπουμε με στενοχώρια να ανεβαίνει η διασπορά και να πιέζεται το σύστημα υγείας , ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα».

«Η μάσκα είναι η μόνη μας επιλογή» υπογράμμισε, ενώ σημείωσε ότι πρέπει να την φοράμε… κανονικά. «Τα μέτρα αυτά βοηθούν να συνεχιστεί η ζωή. Με μια ψυχή και μια φωνή κοιτάμε να έχουμε ανοικτά μέτρα. Εμείς στην Επιτροπή Εμπειρογνωμονών προσπαθούμε να αποφύγουμε το ολικό lockdown» προσέθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 5.36 ΤΟΝ Σ.ΤΣΙΟΔΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ:


Νωρίτερα, ο επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης, αφού ανακοίνωσε τα σημερινά κρούσματα, κατονόμασε τα ακόμα πιο αυστηρά μέτρα που παίρνουν στην Ευρώπη, προκειμένου να προετοιμάσει την κοινή γνώμη σε σχέση με το τι ενδεχομένως μας περιμένει.

Δείτε από το 1.35:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί