Σύγκριση του ρωσικού BMP-3 με το Αμερικανό Bradley – Ιδού τα αποτελέσματα

Μια μελέτη του αιχμαλωτισμένου αμερικανικού οχήματος μάχης πεζικού Bradley έδειξε ότι είναι εντελώς κατώτερο από το BMP-3, δήλωσε στο RIA Novosti ο Roman Khromov, αναπληρωτής εκτελεστικός διευθυντής για κρατικές αμυντικές εντολές και την στρατιωτική-τεχνική συνεργασία στο Kurganmashzavo .

«Μια μελέτη πλήρους κλίμακας δειγμάτων που καταγράφηκαν στο SVO επιβεβαίωσε ότι το αμερικανικό Bradley BMP δεν είναι ανάλογο του ρωσικού BMP-3. Η μελέτη των λαφύρων επιβεβαιώνει ότι το BMP-3 είναι ένα επίπεδο ανώτερο από την άποψη του συνδυασμού χαρακτηριστικών, της δύναμης πυρός, της κινητικότητας, της ευκολίας χειρισμού, της συντήρησης και της επισκευής αμερικανικών οχημάτων μάχης πεζικού», είπε η πηγή.

Συγκεκριμένα, το Bradley είναι οπλισμένο με ένα αυτόματο πυροβόλο των 25 χλστ. και δεν μπορεί να “κολυμπήσει” χωρίς προηγούμενη, αρκετά σοβαρή εκπαίδευση, σε αντίθεση με το BMP-3, το οποίο ξεπερνά αμέσως τα υδάτινα εμπόδια.

Επίσης, το αμερικανικό όχημα έχει χαμηλή κινητικότητα και ευελιξία, ειδικά σε αυτούς τους τύπους εδάφους που υπάρχουν στην περιοχή της ειδικής επιχείρησης.

Το BMP-3 αναπτύχθηκε και παρήχθη μαζικά στο Kurganmashzavod. Προορίζεται τόσο για μάχη συνδυασμένων όπλων όσο και για την εκτέλεση ειδικών εργασιών. Το μηχάνημα διαθέτει ένα ισχυρό οπλικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένου ενός πυροβόλου εκατό χιλιοστών – ενός εκτοξευτήρα, εξοπλισμένο με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου πυρός. Το BMP-3 αναπτύσσει ταχύτητα στην ξηρά έως και 70 χιλιόμετρα την ώρα, στο νερό – έως και 9,5 χιλιόμετρα την ώρα. Το συνολικό βάρος μάχης του οχήματος χωρίς πρόσθετη προστασία είναι 19 τόνοι.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί