Στα φινλανδικά σύνορα ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ρωσικό σύστημα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! Μπορεί να ΝΕΚΡΩΣΕΙ την Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ

Να ετοιμάζονται οι Φινλανδοί...

Η Ρωσία όταν προειδοποιεί για την ασφάλειά της δεν χωρατεύει, κάτι που έχουν καταλάβει με τον πλέον σκληρό τρόπο Ουκρανοί και Γεωργιανοί!

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και στην Σκανδιναβία, εφόσον Σουηδία και Φινλανδία επιμείνουν στην αυτοκτονική τους εμμονή να μπουν στο ΝΑΤΟ.

Έτσι μετά την μετακίνηση στρατιωτικών οχημάτων που κουβαλούν πυραυλικά συστήματα στα σύνορα με την Φινλανδία, όπως σας μετέδωσε το EL.GR από την πρώτη στιγμή, οι Ρώσοι βγάζουν άλλον έναν “άσο” από το “μανίκι” τους.

Αναφερόμαστε στο πιο (γνωστό) ισχυρό σύστημα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ που διαθέτουν οι Ρώσοι, το “Murmansk BN” και έχουν ήδη τοποθετήσει στα βορειοδυτικά τους σύνορα!

Το πολύ απλό (στο μάτι) σύστημα έχει τερατώδεις ικανότητες και μπορεί ακόμα και μία αρκτική γωνιά της Ρωσίας να παραλύσει ολόκληρη την Ευρώπη!

Έχει εμβέλεια που αγγίζει τα 5.000χλμ. και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον εντοπισμό και εξάλειψη στρατιωτικών δορυφορικών επικοινωνιών υψηλής συχνότητας του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

Έχει τη σημασία του μάλιστα πως το ίδιο το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας θέλησε να δημοσιευτούν τα παρακάτω, σε ένα πασιφανές μήνυμα-προειδοποίηση (ίσως η τελευταία) προς τους δυτικούς:

(φωτο:video screenshot)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί