Νέα Μη Επανδρωμένα Αεροχήματα ναυτικής επιτήρησης για την Αίγυπτο (vid)

Το State Department έκανε γνωστό ότι αποδεσμεύονται για αγορά από την Αίγυπτο τα Μη Επανδρωμένα Αεροχήματα( UAS) ναυτικής επιτήρησης Martin V-bat τα οποία είναι κάθετης απο/προσγείωσης. Τα αεροχήματα αυτά μπορούν να μείνουν στον αέρα για αρκετό διάστημα , έχει εμβέλεια 130 χλμ και ταχύτητα 47 κόμβων με μέγιστη τους 90. Το σύστημα βάρους 88 λιβρών […]

Το State Department έκανε γνωστό ότι αποδεσμεύονται για αγορά από την Αίγυπτο τα Μη Επανδρωμένα Αεροχήματα( UAS) ναυτικής επιτήρησης Martin V-bat τα οποία είναι κάθετης απο/προσγείωσης.

https://twitter.com/TheDEWLine/status/1311762266937790464

Τα αεροχήματα αυτά μπορούν να μείνουν στον αέρα για αρκετό διάστημα , έχει εμβέλεια 130 χλμ και ταχύτητα 47 κόμβων με μέγιστη τους 90. Το σύστημα βάρους 88 λιβρών κινεί ένας κινητήρας 182cc 2κύλινδρος ο οποίος και εκκινεί απομεμακρυσμένα από το χειριστή του αεροχήματος.

Η Αίγυπτος θα προμηθευτεί συνολικά 12 αεροχήματα του τύπου τα οποία και θεωρούνται εξαιρετικά στον τομέα τους, έναντι κόστους 417 εκ. δολαρίων. Η τιμή περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη των αεροχημάτων μαζί με τα επιχειρησιακά κέντρα, εκπαίδευση κτλ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί