Νίκος Ξανθόπουλος: Η τελευταία του επιθυμία που δεν μπόρεσε να γίνει

Πολιτική θα είναι η σημερινή κηδεία του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού και τραγουδιστή, σήμερα Τρίτη, στις 13:00, θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη του στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.


Η Ελλάδα αποχαιρετά τον Νίκο Ξανθόπουλο, τον ηθοποιό που κατάφερε, μέσα από τους ρόλους και τα τραγούδια του, να αφήσει το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου.

Πολιτική η κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου
Η σορός του ηθοποιού θα βρίσκεται από τις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών όπου πραγματοποιούνται οι πολιτικές κηδείες. Οι πολίτες που θέλουν να τον αποχαιρετήσουν, θα έχουν την δυνατότητα να το κάνουν στη μία ώρα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη του τρισάγιου που θα ψαλεί, στον ίδιο χώρο, στις 13.00.

Εκεί θα βρίσκεται η πολυαγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη, τα τέσσερα παιδιά του – τρεις γιοι και μια κόρη – και τα εγγόνια του, που βρίσκονταν διαρκώς στο πλευρό του τον τελευταίο, δύσκολο μήνα της νοσηλείας του.

Χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» αντί στεφάνων
Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου).

Για την κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου είχε ενημερώσει ήδη από την Κυριακή (22/1) ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η τελευταία του επιθυμία
Η σορός του ηθοποιού θα αποτεφρωθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας μετά την κηδεία στο πρώτο νεκροταφείο, καθώς τελικά δεν κατέστη δυνατή η ταφή του δίπλα στο παρεκκλήσι που έχτισε στο σπίτι του στην Παλλήνη που επιθυμούσε ο ίδιος και η οικογένειά του.

iefimerida/eurokinissi

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί