Βρετανία: Γυναίκα κέρδισε 100.000 λίρες στο λαχείο και τους είπε ότι δεν ενδιαφέρεται!

Μία γυναίκα που κέρδισε το λαχείο στην Βρετανία είπε πώς της τηλεφώνησαν εκπρόσωποι από το Λαχείο Λοταρίας συγχαίροντάς την για τη νίκη της.

Ωστόσο, η Anne, από το Heald Green, Greater Manchester , είπε ότι δεν την ενδιαφέρει και προσπάθησε να κλείσει το τηλέφωνο καθώς της έλεγαν τα καλά νέα, επειδή φοβήθηκε ότι προσπαθούσαν να την εξαπατήσουν!

Κατόπιν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν εκ νέου μαζί της με ένα email, και πάλι η μαμά των δύο παιδιών σκέφτηκε ότι ήταν επίσης «απάτη ».

Η Anne, η οποία δεν ήθελε να μοιραστεί το επώνυμό της, είπε: «Το είπα στις κόρες μου και μου είπαν να μην κάνω κλικ σε τίποτα και να μην δώσω τα τραπεζικά μου στοιχεία ».

Όμως η Anne, ένιωσε ότι μπορεί να είναι τυχερή όταν είδε τον αριθμό τηλεφώνου της σε ένα email .
Μόνο όταν έφτασε η Λοταρία του Ταχυδρομικού Κώδικα στον δρόμο κραδαίνοντας τις επιταγές της, η Άννα κοίταξε γύρω από τον φράκτη για να δει τι πράγματι είχε συμβεί!


Η ίδια θυμήθηκε: «Υπήρχε μια υπέροχη ατμόσφαιρα πάρτι όταν ήταν εδώ στο δρόμο.

“Κοίταξα γύρω από τον φράκτη και είδα τις επιταγές , προσπαθούσα να δω το ποσό καθώς τις άνοιγαν.”


Η Anne μάζεψε 100.000 £ μαζί με άλλους εννέα νικητές και λέει ότι σοκαρίστηκε και ενθουσιάστηκε όταν όλα αποδείχθηκαν αληθινά.

Σκοπεύει να δωρίσει 10.000 λίρες στο μέγαρο του χωριού και σε άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός κέντρου θεραπείας για τη σκλήρυνση κατά πλάκας που υποστηρίζει ανθρώπους όπως ο σύζυγός της.

Είπε ότι η επιταγή των 100.000 λιρών δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή, καθώς πλήρωσε τον χαλασμένο λέβητα εκείνη τη μέρα.
Η Τζούλι είπε για τη νίκη της: «Όταν μας έστειλαν email και τηλεφώνησαν, σκεφτήκαμε ότι μπορεί να κερδίσαμε περίπου 1.000 λίρες.

«Όταν συνεχίσαμε να βλέπουμε όλα τα μηδενικά καθώς η επιταγή έβγαινε από τον φάκελο, συνέχισα να λέω «Ω Θεέ μου, ω Θεέ μου».

Ξέσπασε σε κλάματα καθώς της έδωσαν επιταγή 100.000 λιρών.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί