«ΘΥΣΙΑ ΜΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΡΧΟΝΤΑ»! Οργή με το ΒΙΝΤΕΟ

Ο παρουσιαστής του talk show του ABC Jimmy Kimmel δέχεται κριτική για ένα σκίτσο με την μασκότ μαλακτικού υφασμάτων «Snuggle Bear» να εκτελεί μια τελετουργική θυσία παιδιού, όπως γράφουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, για τον Σατανά.

Φορώντας μια στολή Smokey the Bear για την αποκριάτικη έκδοση του “Jimmy Kimmel Live”, την Δευτέρα, ο Kimmel παρουσίασε για πρώτη φορά έναν άντρα που ονομαζόταν Guillermo.

«Σε περίπτωση που είστε πολύ νέος για να έχετε δει το Snuggles, ή ίσως απλά δεν το θυμάστε, αυτή είναι η αρκούδα που αιχμαλώτισε τις καρδιές και τα ρούχα της Αμερικής το 1986», εξήγησε ο Kimmel πριν ξεκινήσει μια σκοτεινή εκδοχή της διαφήμισης Snuggle.

«Γεια, είμαι Snuggles», ξεκινά η αξιολάτρευτη αρκούδα. «Απαλότητα που είναι πραγματικά λιγότερο ακριβή. Κοίτα! Παίρνω τις πετσέτες αφράτες, τις κουβέρτες αγκαλιά, ακόμα και τα πουκάμισα γεμάτα αίμα».

Σε εκείνο το σημείο, δείχνουν μια πιο ανατριχιαστική έκδοση του Snuggles.

«Ήταν ένα ατύχημα», γελάει ο Evil Snuggles. «Ξέρεις τι άλλο είναι μαλακό; Ανθρώπινη σάρκα. Βρεφική σάρκα. Περίμενε, πού είναι το μωρό σου;»

Στη συνέχεια, ο Snuggles δείχνει ένα κουζινομάχαιρο πριν αιωρείται πάνω από ένα βρέφος που κοιμάται.

«Σσσς. Το μωρό κοιμάται με απαλότητα», λέει η κακιά αρκούδα καθώς βάζει το παιδί μέσα. «Τόσο αθώο. Τόσο ανυπεράσπιστο. Το τέλειο μέγεθος για θυσία. Ώρα να συναντήσετε τον θάνατό σας.”

«Ο Σκοτεινός Άρχοντας θα είναι ευχαριστημένος μαζί μου».

«Snuggle μαλακτικό υφασμάτων», καταλήγει η αρκούδα, «με περήφανο τρόπο… στην κόλαση!! Είναι για να πεθάνεις».

SCR

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί