Σοκ σε ζωολογικό κήπο: Panda επιτίθεvται στην φύλακα και την τραυματίζουν(vid)

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που τα πάντα επιτίθενται σε έναν φύλακα του ζωολογικού κήπου μπροστά στα μάτια των θεατών που ουρλιάζουν σε έναν κινεζικό ζωολογικό κήπο.

Πλάνα δείχνουν τα πάντα να τρέχουν προς την φύλακα του ζωολογικού κήπου καθώς εμφανίζεται με σνακ, με ένα από αυτά να της δαγκώνει τους αστραγάλους πριν την χτυπήσει στο έδαφος.

Και τα δύο ζώα σκαρφαλώνουν πάνω από την τρομοκρατημένη φύλακα του ζωολογικού κήπου και την θάβουν γρήγορα από κάτω τους καθώς της πατούν στο κεφάλι.

Η αβοήθητη εργάτρια κυλά από άκρη σε άκρη, ελπίζοντας να διώξει τα τεράστια πάντα, αλλά μόνο το ένα από αυτά τρέχει μακριά, ενώ το άλλο την κρατά και ροκανίζει τη μέση της μπροστά σε εκατοντάδες επισκέπτες που ουρλιάζουν.

Επιθέσεις σαν αυτή είναι εξαιρετικά ασυνήθιστες και τα πάντα σπάνια επιτίθενται σε ανθρώπους ή άλλα ζώα. Δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε την επίθεση.

Τα πάντα πατούν στο κεφάλι του φύλακα του ζωολογικού κήπου και φαίνεται να τσιμπάνε τον λαιμό, τα χέρια και τα πόδια της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φύλακας του ζωολογικού κήπου τραυματίστηκε ελαφρά από την επίθεση.

Όταν τελικά καταφέρνει να σηκωθεί, είχε ένα σκίσιμο στο πουκάμισό της καθώς και γρατσουνιές στον ώμο της.

Ένας συνάδελφος έτρεξε έξω για να βοηθήσει την πληγωμένη γυναίκα, αλλά γρήγορα κυνηγήθηκε από το ίδιο το ζώο.

Το κλιπ τελειώνει με τους δύο εργάτες να προσπαθούν να ασφαλίσουν στο περίβλημα καθώς το πάντα, προφανώς ανήλικο, κυνηγάει.

Οι περίεργες σκηνές γυρίστηκαν στον ζωολογικό κήπο Chongqing στην ομώνυμη μεγάλη κινεζική μεγαλούπολη, την Τρίτη.

Ένας ντόπιος είπε: «Αυτό συνέβη επειδή ο φύλακας του ζωολογικού κήπου φαίνεται άπειρος. Έπρεπε να το είχε “σκάσει”, αλλά αντ’ αυτού προσπάθησε να τους σταματήσει ».

Ένας άλλος έγραψε: «Δεν τη νοιάζονται γιατί δεν τους αγαπά, απλώς κάνει τη δουλειά της, δεν ανέχονται το ψέμα».


«Η δύναμή τους είναι καταπληκτική, ευτυχώς ο φύλακας του ζωολογικού κήπου είναι καλά».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί