Καλούν τον ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ για την Μέση Ανατολή! Πλησιάζει η ώρα;;; vid

Τι του ζητούν και τι θα γίνει…

Πριν λίγες μέρες, ένας Ισλαμιστής ιεροκήρυκας στο Σίδνεϋ της Αυστραλία, γνωστός ως αδελφός Μωάμεθ, εκφώνησε ένα επιθετικό κήρυγμα καλώντας για «την τελική λύση» για την Μέση Ανατολή, με αφορμή την σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστίνης!

Προέτρεψε τους μουσουλμάνους παγκοσμίως να ενωθούν και να σχηματίσουν στρατό για να υπερασπιστούν τις ισλαμικές χώρες ενάντια στα δυτικά έθνη, αναφέροντας ρητά τη συνεχιζόμενη σύγκρουση στη Γάζα ως σημείο αφετηρίας.

Ο αδελφός Μωάμεθ ζήτησε ρητά την ενοποίηση του μουσουλμανικού κόσμου κάτω από έναν ισλαμικό ηγέτη, υποστηρίζοντας την εφαρμογή του νόμου της Σαρία και την κινητοποίηση των μουσουλμανικών στρατών. 

Απαίτησε ένα ενιαίο ισλαμικό κράτος και στρατιωτική δύναμη για την καταπολέμηση της δυτικής επιθετικότητας, η οποία έχει εγείρει σημαντικές ανησυχίες σχετικά με τη ριζοσπαστικοποίηση της μουσουλμανικής κοινότητας της Αυστραλίας.

Και οι μουσουλμάνοι λοιπόν περιμένουν τον ΕΝΑΝ ηγέτη, προκειμένου να τους ανυψώσει! Το ίδιο περιμένουν και οι Εβραίοι!

Ποιο θα πρωοεξυπηρετήσουν;;; Οι Παλαιστίνιοι διεκδικούν ένα παλαιστινιακό κράτος χωρίς εποικισμούς ονειρεύονται την ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά τους. Αντίθετα, οι Εβραίοι αντιτίθενται στο σχέδιο διχοτόμησης της «αιώνιας και αδιαίρετης» πόλης, που μεταξύ άλλων αποδίδει τεράστια οφέλη στην οικονομία.

Πλέον η σύγκρουση Χαμάς-Ισραήλ φέρνει όλο και πιο κοντά την διεθνή παρέμβαση στα Ιεροσόλυμα, η οποία θα σημάνει την απαρχή κοσμογονικών εξελίξεων στον πλανήτη, καθώς αυτοί που θέλουν να δώσουν την «λύση» του Παλαιστινιακού για την «ειρήνη», ίσως καλέσουν εβραίους και μουσουλμάνους να χτίσουν μαζί, στο όνομα του Αβραάμ, κοινού πατέρα και των δύο, τον Τρίτο Ναό, όχι προς ανάδειξη του εβραϊκού δόγματος ή της ισλαμικής Σαρίας, παρά μιας παγκόσμιας κοινωνίας. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΟΝΙΕΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Υπενθυμίζεται πως και ο πρώην Πρόεδρος του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ έχει προλογίσει τον παγκόσμιο σωτήρα!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί