Σαντιό Μανέ: Δείτε το τεράστιο ποσό που θα πληρώσει ο επιθετικός της Μπάγερν για χτύπημα σε συμπαίκτη

Ο Μανέ φαίνεται πως πρόκειται να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Η απαράδεκτη κίνηση του Σαντιό Μανέ, να χτυπήσει τον συμπαίκτη του στην Μπάγερν Μονάχου, Λερόι Σανέ, δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητη από τους Βαυαρούς. Ο αποκλεισμός του Σενεγαλέζου από το προσεχές ματς της ομάδας κόντρα στην Χόφενχαϊμ ήταν κάτι… πολύ μικρό, αφού ο παίκτης καλείται τώρα να πληρώσει ένα τεράστιο πρόστιμο.

Το ιστορικό

Σαντιό Μανέ και Λερόι Σανέ τσακώθηκαν μετά την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τη Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Champions League (3-0), με τον Σενεγαλέζο να φτάνει σε σημείο να χτυπήσει τον συμπαίκτη του.

Η Μπάγερν Μονάχου, όπως ήταν αναμενόμενο, γνωστοποίησε πως ο Σαντιό Μανέ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με τη Χόφενχαϊμ, ως μια αρχική τιμωρία του Σενεγαλέζου για το περιστατικό με τον Σανέ.

Η Μπάγερν Μονάχου όμως δεν μένει μόνο σε αυτή την κίνηση, αφού ο Μανέ φαίνεται πως πρόκειται να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη! Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Bild, οι Βαυαροί επέβαλαν στον Σενεγαλέζο πρόστιμο που φτάνει τις 500.000 ευρώ, ενώ παράλληλα τον θέτουν επαόριστον εκτός ομάδας, μέχρι τουλάχιστον το θέμα να μην απασχολεί άλλο τα αποδυτήρια της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν δημοσιεύματα στη Γερμανία που αναφέρουν ότι η πιθανότητα είναι μεγάλη, ο Μανέ να “τελειώσει” από την Μπάγερν, κατά την μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί