ΠΑΟΚ: Φτάνει τελικά στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο ο Σαμάτα

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Μπουανά Αλί Σαμάτα και ο παίκτης αναμένεται, τελικά, το Σάββατο (15/7) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβολαιό του και να ανακοινωθεί και επισήμως από την ΠΑΕ.


Στον δικέφαλο του βορρά περίμεναν ότι το συγκεκριμένο θέμα θα είχε κλείσει νωρίτερα αλλά τελικά οι Τούρκοι φοβόντουσαν μην αφήσουν ελεύθερο τον παίκτη και τον δουν ξαφνικά σε άλλη ομάδα της χώρας, οπότε γι΄αυτό τον λόγο το καθυστέρησαν λίγο.

Τελικά, όμως, ο ΠΑΟΚ έδωσε τις απαραίτητες εγγυήσεις και οι δύο ομάδες τα βρήκαν οριστικά, με τον 30χρονο φορ να αποχωρεί ως ελεύθερος από τους Τούρκους και να ετοιμάζεται για την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Μια άφιξη που δεν έγινε τελικά την Πέμπτη (14/), όπως υπέθεταν τα τουρκικά ΜΜΕ, αλλά τελικά έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι (14:45) του Σαββάτου (15/7).

Ο Σαμάτα, επομένως, θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον περιμένει από εβδομάδα στις προπονήσεις, όπως περιμένει και τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

(με πληροφορίες από newsbeast. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί