Μίροτιτς: «Η Μπαρτσελόνα δεν μου έδωσε κάποια εξήγηση, ούτε μου πρότεινε μείωση αποδοχών»

Ο Νίκολα Μίροτιτς μίλησε σε αποκλειστική συνέντευξη του στη «Mundo Deportivo» για το «διαζύγιο» του με την Μπαρτσελόνα, παραθέτοντας τη δική του οπτική για την εξέλιξη των πραγμάτων μέχρι το τέλος της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Αρμάνι Μιλάνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπογράμμισε ότι οι Καταλανοί δεν μπήκαν καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης μαζί του, αλλά του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Αναλυτικά:

  • Πώς σου το δικαιολόγησαν; Σου έδωσαν κάποια εξήγηση;

«Για να είμαι ειλικρινής δεν μου έδωσαν κάποια εξήγηση. Πρώτα από όλα θα ήθελα να το έχουν επικοινωνήσει σε εμένα με έναν άλλο τρόπο, σε διαφορετική χρονική στιγμή, μέσω διαφορετικών ανθρώπων, πιο ψηλά στην ιεραρχία του συλλόγου. Ο ατζέντης μου είχε ήδη βρεθεί μαζί τους και τους είχε ρωτήσει. Αν είναι οικονομικοί οι λόγοι ας μιλήσουμε. Να κάτσουμε κάτω και να δούμε τι μπορεί να γίνει».

  • Λέγεται ότι η ομάδα σε προσέγγισε πολλές φορές για να συζητήσετε τη μείωση των αποδοχών.

«Όχι, καμία στιγμή».

  • Δηλαδή δεν είχες την ευκαιρία να διαπραγματευτείς για την παραμονή σου;

«Η ομάδα δεν μου μίλησε ποτέ για ενδεχόμενη μείωση αποδοχών».

  • Φέτος;

«Ούτε φέτος, ούτε πέρυσι. Δεν το έχουμε συζητήσει εδώ και δύο χρόνια. Δεν είναι κάτι που έχει τεθεί επί τάπητος. Και είναι κάτι το οποίο περίμενα να συμβεί αυτό το καλοκαίρι».

  • Ήσουν διατεθειμένος να συνεχίσεις στην Μπαρτσελόνα με λιγότερα χρήματα;

«Έχω βοηθήσει ήδη τον σύλλογο μία φορά. Γιατί να μην το ξανακάνω; Γιατί να μην καθίσουμε κάτω; Γιατί να μην τους ακούσω; Γιατί να μην δούμε πως μπορεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλο; Είμαι πολύ χαρούμενος στη Βαρκελώνη, όπως και η οικογένειά μου. Που θα είμαι καλύτερα; Αλλά δεν είναι πιθανό, γιατί η απόφασή τους είναι ξεκάθαρη. Και η εξήγηση είναι ότι η ομάδα θέλει να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί