Με σούπερ Ντόρσεϊ και… περίπατο στα προημιτελικά ο Ολυμπιακός

Στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με άνεση 90-55 του Ηρακλή στο «Ιβανώφειο» σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.Οι «ερυθρόλευκοι» χάρη στην άμυνά τους και την δεδομένη διαφορά δυναμικότητας, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στον Ηρακλή, που δεν μπορούσε να βρει λύσεις και να φανεί ανταγωνιστικός. Κορυφαίος […]

Στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με άνεση 90-55 του Ηρακλή στο «Ιβανώφειο» σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.
Οι «ερυθρόλευκοι» χάρη στην άμυνά τους και την δεδομένη διαφορά δυναμικότητας, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στον Ηρακλή, που δεν μπορούσε να βρει λύσεις και να φανεί ανταγωνιστικός. Κορυφαίος των νικητών ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (5/7 τρίποντα) σε 17 λεπτά συμμετοχής, Σλούκας και Βεζένκοφ οι άλλοι διακριθέντες.
Για τον «γηραιό», ξεχώρισαν Γούλριτζ και Τέρνερ με 13 και 10 πόντους αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός πλέον θα παίξει σε νοκ άουτ παιχνίδι της οκτάδας στις 16 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ με τον Ιωνικό Νικαίας.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί