Έβαλε τα κλάματα ο Ράμος: «Δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ!»

Βούρκωσε ο Σέρχιο Ράμος μπροστά στην κάμερα, μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν κάποιοι την αποχώρησή του από την Σεβίλλη για την Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ στο Amazon Prime για την καριέρα του Ισπανού αμυντικού, ο οποίος το 2005 άφησε την ομάδα της Ανδαλουσίας και μετακόμισε στην «βασίλισσα». Ο […]

Βούρκωσε ο Σέρχιο Ράμος μπροστά στην κάμερα, μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν κάποιοι την αποχώρησή του από την Σεβίλλη για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόκειται για απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ στο Amazon Prime για την καριέρα του Ισπανού αμυντικού, ο οποίος το 2005 άφησε την ομάδα της Ανδαλουσίας και μετακόμισε στην «βασίλισσα».

Ο Ράμος λέει πως δεν μετανιώνει για την απόφασή του, ωστόσο εμφανίστηκε οργισμένος για το γεγονός ότι κάποιοι τον παρουσίασαν ως προδότη.

«Έχω κάνει πολλά λάθη στην ζωή μου, αλλά ίσως το μεγαλύτερο να ήταν που δεν βγήκα να μιλήσω τότε και να εξηγήσω πώς είχαν τα πράγματα. Αντίθετα, άφησα άλλους να πουν την ιστορία τους για μένα. Η μεταγραφή μου ήταν μια συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων. Δεν υπήρχε καμία ρήτρα, όπως λέγανε κι αυτά που γράφονταν προκάλεσε αντιδράσεις από τον κόσμο απέναντί μου. Γι’ αυτό ακόμη και τώρα μου φέρονται έτσι.

Υπήρχε κατευθυνόμενη πληροφόρηση κι αυτό ήταν επώδυνο για μένα και την οικογένεια. Δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ για όσα πέρασαν ο παππούς και η γιαγιά μου ή οι γονείς μου, που δεν μπορούν να πατήσουν καν πόδι στο γήπεδο. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος που κουβαλώ μέσα μου. Γι’ αυτό έχω αντιδράσει έντονα στο γήπεδο αυτό, λόγω των όσων πέρασαν οι δικοί μου.

Εγώ μέχρι και σήμερα μπορώ να λέω πως είμαι Σεβιγιάνος και θα είμαι μέχρι να πεθάνω. Αλλά είμαι επίσης αρχηγός της Ρεάλ και της εθνικής», ήταν τα λόγια του Ράμος, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

sigmalive

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί