Πορτογάλοι αθλητικογράφοι στρέφονται κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με το Λιχτενστάιν, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στον κόσμο σε συμμετοχές με εθνική ομάδα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε την 197η συμμετοχή του με την εθνική Πορτογαλίας, ωστόσο οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι του τα έχουν μαζεμένα.

Ο 38χρονος σούπερ σταρ είχε αρνηθεί να δεχθεί ερωτήσεις από την Correio da Manha TV στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε του αγώνα, προκαλώντας την αντίδραση των αθλητικών συντακτών.

Ο Ρονάλντο δεν θέλησε να μιλήσει στο συγκεκριμένο Μέσο, καθώς ήταν ενοχλημένος από κάποια δημοσιεύματα που τον αφορούσαν.

«Ενημερωθήκαμε πως ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο ειδοποίησε μέσω της ομοσπονδίας πως δεν θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων του συγκεκριμένου Μέσου. Η Ένωση Αθλητικών Συντακτών της Πορτογαλίας γνωρίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συνέβη, θεωρεί αυτή τη συμπεριφορά λανθασμένη και ανούσια.

Μια συνέντευξη Τύπου πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους τους δημοσιογράφους και πρέπει να έχουν όλη τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις. Η εθνική Πορτογαλίας δεν είναι εξαίρεση αλλά και επειδή μιλάμε για μια νέα εποχή στην ομάδα μας, θα ήταν καλό να κάνουμε μια νέα αρχή. Θα πρέπει οι δύο πλευρές να βρουν μια λύση, ώστε να αφήσουμε πίσω μας αυτή την άσχημη κατάσταση. Η Ένωση Συντακτών είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Αθλητικών Συντακτών της Πορτογαλίας.

«Τόσο όμορφο συναίσθημα να παίζω ξανά και να σκοράρω για την εθνική ομάδα σε ένα ξεχωριστό για μένα στάδιο. Είμαι περήφανος που είμαι ο διεθνής παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία», έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα social media, με τον Πορτογάλο να μην κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά τη νίκη της Πορτογαλίας επί του Λιχτενστάιν.

(newsit – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί