Η UEFA ξεκινά έρευνα για την Μπαρτσελόνα και την υπόθεση Νεγκρέιρα

Δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό τα προβλήματα για την Μπαρτσελόνα! Μετά το θέμα που προέκυψε με τον Γκάβι, η UEFA επαναφέρει την υπόθεση Νεγκρέιρα, ξεκινώντας και η ίδια έρευνα επί του θέματος.

Υπενθυμίζεται πως οι «μπλαουγκράνα» κατηγορούνται ότι έδωσαν 7 εκατ. ευρώ κατά την περίοδο 2001-2018, και κυρίως κατά την προεδρία των Σάντρο Ροσέλ και Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, στον τότε αντιπρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτητών της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, προκειμένου να έχει τη διαιτησία με το μέρος της.

Μάλιστα, όλες οι ομάδες της LaLiga έχουν ταχθεί κατά των Καταλανών, συμπεριλαμβανομένης και της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αρχικά είχε κρατήσει στάση αναμονής για το εν λόγω περιστατικό. Οι λόγοι για τους οποίους κατηγορείται η Μπαρτσελόνα, είναι για κατάθεση ψευδών επιχειρηματικών στοιχείων, παραβίασης εμπιστοσύνης και διαφθοράς.

Πλέον, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκινά έρευνα για να διαπιστώσει αν οι «μπλαουγκράνα» είναι ενάντιοι και στους δικούς της κανονισμούς.

(Sportfm – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί