Φανέλα από…”πούπουλο”! Νέος αποκλεισμός για την Παρί – Οπαδός πήγε να την “πέσει” στον Μέσι

Την στιγμή που στην Μπάγερν Μονάχου πανηγύριζαν την πρόκριση της ομάδας στους “8” του Champions League, ο Λιονέλ Μέσι αποχωρούσε απογοητευμένος και αποκλεισμένος.

Λιονέλ Μέσι και Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα…. χαρούν ούτε φέτος στο Champions League, με την Μπάγερν Μονάχου να βάζει τέλος στη φετινή τους πορεία στη διοργάνωση, αποκλείοντας τους στη φάση των “16”.

Πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις, ο Λιονέλ Μέσι μαρκαρίστηκε αποτελεσματικά από τους Βαυαρούς και αποχώρησε με… σκυμμένο το κεφάλι από την “Αλιάνς Αρένα”.

Μάλιστα, τη στιγμή που έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο και κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια -εμφανώς απογοητευμένος- ένας νεαρός fan του προσπάθησε να τον πλησιάσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο συγκεκριμένος οπαδός γλίστρησε λίγο πριν καταφέρει να τον αγγίξει (σ.σ. έφτασε στο σημείο τρέχοντας) ενώ δευτερόλεπτα μετά δέχθηκε και την… αγκαλιά των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου. Μάλιστα, ο οπαδός φάνηκε να φωνάζει στον Μέσι, για να γυρίσει, αλλά ο Αργεντινός συνέχισε την πορεία του προς τα αποδυτήρια.

(newsit – pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί