Ουκρανικό drone φέρεται να κατέπεσε στην Κροατία! Δύο αλεξίπτωτα βρέθηκαν στο σημείο συντριβής – ΒΙΝΤΕΟ

Έκρηξη σημειώθηκε στο Ζάγκρεμπ την Παρασκευή μετά από άγνωστο αντικείμενο έπεσε από τον ουρανό σε μια περιοχή της πρωτεύουσας της Κροατίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.


Το υπουργείο έγραψε στο Twitter ότι “μετά τις 23:00 [22:00 GMT Πέμπτη], το αστυνομικό τμήμα του Ζάγκρεμπ έλαβε πολλές κλήσεις από πολίτες ότι έγινε αισθητή έκρηξη στην περιοχή Jarun και ένα αντικείμενο έπεσε από την περιοχή πριν από αυτό.

Οι μονάδες στάλθηκαν επειγόντως στο σημείο, που βρήκε κρατήρα στην οδό Jarunska… εκεί κοντά [βρέθηκαν] δύο αλεξίπτωτα, λάβαμε και αναφορές σχετικά νωρίτερα».

Κανείς δεν τραυματίστηκε ως αποτέλεσμα της έκρηξης, η οποία προκάλεσε ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά, ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι ο τόπος της συντριβής αυτή την στιγμή έχει αποκλειστεί.


Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το ιπτάμενο αντικείμενο είναι ένα ουκρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Tupolev Tu-141 «Strizh» που λόγω τεχνικών προβλημάτων ξέφυγε από τον κεντρικό έλεγχο, πέταξε πάνω από την Ουγγαρία και έφτασε έως το Ζάγκρεμπ.

Αποτελεί πραγματικό μυστήριο πως κατάφερε να περάσει απαρατήρητο από τα νατοϊκά ραντάρ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί