«ΡΟΥΚΕΤΑ» διάσημου καθηγητή κλινικής ψυχολογίας: Το 5% που θα αντιδράσει στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ, vid

Μήπως είναι και αυτό πολύ;;; Οι υπόλοιποι τι θα κάνουν;;;

Ο Mattias Desmet αναγνωρίζεται ως ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας στον κόσμο στην θεωρία του σχηματισμού μάζας, καθώς εφαρμόζεται, όπως ισχυρίζεται, στην πανδημία COVID-19.

 Είναι καθηγητής κλινικής ψυχολογίας στο Τμήμα Ψυχολογίας και Επιστημών της Αγωγής στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης (Βέλγιο) και ασκούμενος ψυχαναλυτικός ψυχοθεραπευτής.

Η δουλειά του έχει συζητηθεί ευρέως στα μέσα ενημέρωσης, μεταξύ άλλων στο The Joe Rogan Experience και στα Forbes, The New York Post, Salon.com και Fox News,

Όπως αναφέρει, από την δική του οπτική γωνία, αυτό που ζούμε αυτή την στιγμή οδηγεί σε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ!

Δηλώνει μεταξύ άλλων:

«Το ολοκληρωτικό κράτος είναι πρώτο στην διαδικασία μαζικής συγκρότησης, -το οποίο είναι μια διαδικασία μέσω της οποίας, ένα ορισμένο μέρος του πληθυσμού, -συνήθως περίπου το 30%- φανατικά αρχίζει να πιστεύει σε μια συγκεκριμένη ιδεολογία και αυτό το φαινόμενο μπορεί να δημιουργηθεί τεχνητά μέσω της προπαγανδιστικής πλύσης εγκεφάλου.

Υπάρχει και το 60 ή 65% των ανθρώπων που δεν συμβαδίζουν πραγματικά με την αφήγηση, αλλά που ποτέ δεν θα μιλήσουν (σ.σ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ), και οι οποίοι πάντα θα επιλέγουν τον εύκολο δρόμο και θα συμβαδίζουν με τους ανθρώπους, -αυτής της ομάδας ανθρώπων, που φαίνεται να έχει την πιο δυνατή φωνή.

Και γι’ αυτό στο τέλος μέχρι το 95%, ή μερικές φορές ακόμα περισσότερο (ποσοστό) συμβαδίζει με το αφήγημα  του ολοκληρωτισμού!

Και υπάρχει ένα επιπλέον 5%, που δεν  συμβαδίζει με αυτό, -που προσπαθεί να μιλήσει και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Η μαζική συγκρότηση κάνει τα άτομα εντελώς τυφλά για οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με αυτό που πιστεύει η ομάδα.

Ο ολοκληρωτισμός είναι το τελικό στάδιο της μαζικής συγκρότησης και η μαζική συγκρότηση, είναι αυτό που βλέπουμε τώρα».

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί