Το απόλυτο ΒΙΝΤΕΟ-«ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ» – ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ «απαντούν» στην Παγώνη και στους υπολοίπους

Συνεχίζεται στην Ελλάδα το θέατρο του παραλόγου, ενώ στις περισσότερες χώρες τα μέτρα χαλαρώνουν λόγω Όμικρον... ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;; Δείτε...

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, πηγαίνει κόντρα στις τοποθετήσεις κορυφαίων επιστημόνων, όπως ο επικεφαλής της Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο Bar Ilan και μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής για τα εμβόλια για την ισραηλινή κυβέρνηση, καθηγητής Cyrille Cohen, ή η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Νοτίου Αφρικής, Αντζελίκ Κέντζι, οι οποίοι επιμένουν πως η Όμικρον δεν είναι βαριά ασθένεια, αλλά έχει τα συμπτώματα απλού κρυολογήματος και γρίπης αλλά και πως η φυσική ανοσία είναι καλύτερη των εμβολίων.

Η Ματίνα Παγώνη επιμένει πως τα εμβόλια είναι καλύτερα από την φυσικά ανοσία και πως δεν πρέπει να ακούει ο κόσμος εκείνους που λένε πως η Όμικρον θα είναι με «πολύ απλά συμπτώματα».

Ως εκ τούτου χάρη σε αυτές τις τοποθετήσεις δεν αίρονται τα μέτρα περιορισμού στην Ελλάδα, ενώ παραμένει και το πρόστιμο στους άνω τους 60 επειδή δεν θέλουν να εμβολιαστούν.

Δείτε το βίντεο, καθώς το el.gr μελετά τους κορυφαίους επιστήμονες και τους δίνει στην ελληνική επικαιρότητα:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί