Έβαλαν μπροστά το «ΡΟΛΟΪ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ» για να φέρουν παγκόσμια χούντα

Τι λένε πως συμβαίνει αυτή την ώρα...

Η νέα χρονιά που ξημερώνει σε λίγες ημέρες έρχεται με τον πλανήτη μας πιο κοντά από ποτέ σε ένα πυρηνικό πόλεμο, όπως προειδοποιούν οι επιστήμονες που χειρίζονται το λεγόμενο «ρολόι της Αποκάλυψης», προκειμένου να πείσει τους πολίτες να αποδεχθούν μια παγκόσμια ειρήνη, η οποία θα συνοδεύεται από άπλετη χούντα.

Το Global Challenges Foundation, με έδρα τη Σουηδία, τονίζει ότι η απειλή χρήσης πυρηνικών όπλων είναι η μεγαλύτερη από το 1945, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες έριξαν στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι δύο ατομικές βόμβες.

Τον Ιανουάριο το ίδρυμα θα ανακοινώσει την νέα αξιολόγηση για το «ρολόι της Αποκάλυψης» που από το 2021 βρίσκεται στα 100 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα.

«Η Ρωσία έχει απειλήσει με την χρήση τακτικών πυρηνικών (για το πεδίο της μάχης), ωστόσο οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να απαντήσουν κλιμακώνοντας την σύγκρουση, ανοίγοντας τότε «ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι», όπως λένε οι επιστήμονες.

Όπως διατείνονται οι διεθνιστές επιστήμονες, εκτός από τον τεράστιο αριθμό θανάτων, η καταστροφή από τα σύννεφα σκόνης που θα έκρυβαν τον ήλιο («πυρηνικός χειμώνας»), θα μείωνε την παραγωγή τροφής και θα έφερνε «μια περίοδο χάους και βίας, κατά την οποία το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού που θα είχε επιζήσει θα πέθαινε από την πείνα».

Και δεν είναι μόνο τα πυρηνικά, λένε, που απειλούν να φέρουν την αποκάλυψη. Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, προειδοποίησε ότι η Γη βρίσκεται «με το πόδι στο γκάζι» προς την δήθεν κλιματική αλλαγή, με βάση την οποία τρομοκρατούν τον πληθυσμό για να αποδεχθεί ΛΙΤΟ ΒΙΟ και ΦΤΩΧΕΙΑ! Κινδυνολογούν με πλημμύρες, καύσωνες, πυρκαγιές, ξηρασία και λειψυδρία.

Οι επιστήμονες συνεχίζουν τα ψέματα, λέγοντας ότι υπάρχουν και πηγές αισιοδοξίας όπως ότι το πρόγραμμα μαζικών εμβολιασμών βοήθησε δήθεν τον πλανήτη να αλλάξει σελίδα μετά τον κορωνοϊό και ότι μεγάλες χώρες του πλανήτη συμφώνησαν να προστατεύσουν την βιοποικιλότητα.

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί