Χαράρι προς ανθρώπους: «ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΘΕΟΙ», vid

Η υπόσχεση αποδοχής της υποδούλωσης στο σκότος...

Ασταμάτητος ο διεθνιστής Νόα Χαράρι, τον οποίο επικαλέστηκε ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, σε σχέση με την ψηφιοποίηση που επιχειρείται στην Ελλάδα.

Πρώτα ψηφιακή ταυτότητα σε κινητό, μετά ίσως σε τσιπάκι, μετά και άλλα εμφυτεύματα, σύνδεση μέσω αυτών σε έναν νέο εικονικό κόσμο (ΕΔΩ) και τελικά;;;

«ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΟΙ»!!! Αυτή είναι η… υπόσχεση, προκειμένου να παραδώσουν την ελευθερία τους και το ΦΩΣ και να βυθιστούν στο σκοτάδι της πνευματικής ανυπαρξίας!

Ο Χαράρι το είπε:

«Είμαστε στην διαδικασία να αποκτήσουμε θεϊκές ικανότητες να μας μετατρέψουν σε θεούς!

Και το εννοώ αυτό με την κυριολεκτική έννοια, Δεν είναι μεταφορά!

Αν σκεφτείτε τις ικανότητες των θεών, σύμφωνα με διάφορες μυθολογίες, τώρα αποκτούμε αυτές τις ικανότητες για τους εαυτούς μας!

Όπως στην Βίβλο ο θεός είναι ο δημιουργός (σ.σ. Μάλλον μιλάει για τον τιμωρό Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης που έφτιαξε τον παρόντα ατελή κόσμο, όχι για τον Τριαδικό Θεό του τέλειου Φωτός – Άλλωστε έχει αποκαλέσει τον Χριστό ένα ψέμα), η κύρια δύναμή του είναι να δημιουργεί, και δημιουργεί ζώα και φυτά και ανθρώπους σύμφωνα με τις επιθυμίες του, τώρα αποκτούμε αυτή την δύναμη να δημιουργούμε ζωή. Υπερβαίνουμε τον βιβλικό θεό».

Δείτε το βίντεο:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί