Αυτή θα είναι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΟΥΣ!!! Εκεί οδηγούν όσα ξεκίνησαν στην Ελλάδα Μητσοτάκης και Πιερρακάκης – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Zuckerberg αυτή την φορά έκανε αποκαλύψεις...

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την ψηφιακή ταυτότητα, η οποία θα περιέχει μέσα και το δίπλωμα και αναμένεται και άλλα προσωπικά στοιχεία. Εν αρχή θα μπει στο κινητό, μετά, κατά τα φαινόμενα, σε τσιπάκι!

Η επίκληση του Χαράρι από τον υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, είδαμε που οδηγεί την χώρα – ΕΔΩ.

Ο ιδιοκτήτης του facebook, Mark Zuckerberg, πήγε ένα επίπεδο παραπάνω, λέγοντας πως θα χτιστεί μια ολόκληρη οικονομία γύρω από την εικονική πραγματικότητα.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!! ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!

Όπως δήλωσε ο Zugkerberg:

«Προς τα εκεί πηγαίνουμε. Στόχος μας είναι μέχρι το τέλος της δεκαετίας, να έχουμε περίπου 1 δις άτομα στο metaverse (εικονικός κόσμος αναμένεται να προσφερθεί σε ανθρώπους με εμφυτεύματα ως εναλλακτικό μέρος ζωής, ως νέο μάτριξ μέσα στο μάτριξ), παράγοντας εκατοντάδες δολάρια εμπορίου το κάθε άτομο, αγοράζοντας ψηφιακά αγαθά, ψηφιακά προϊόντα κτλ.

Οπότε πιστεύω πως θα χτιστεί μία τεράστια οικονομία γύρω από όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο για την οικονομία του ΣΚΟΤΟΥΣ, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνον σε όποιο πει «ναι» στο να βάλει κάτι μέσα του για να συμμετάσχει σε αυτή!!!

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί