Αυτή την ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ άνοιξαν σήμερα Πιερρακάκης και Μητσοτάκης – ΒΙΝΤΕΟ από την Βρετανία

Καιρός γαρ ουκ έστι...

Σήμερα Πιερρακάκης και Μητσοτάκης παρουσίασαν την ψηφιακή ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης στο κινητό, τα οποία θα αποτελέσουν την αρχή του ηλεκτρονικού πορτοφολιού, μέσα στο οποίο θα ενταχθούν αργότερα ΚΤΕΟ, ασφάλεια και γιατί όχι και ο τραπεζικός λογαριασμός για συναλλαγές.

Έπειτα, για να μην κουβαλάει κάποιος ούτε το κινητό, η τεχνολογία προσφέρει τα τσιπάκια, τα οποία για την ώρα εμφυτεύονται κάτω από το δέρμα, αργότερα μπορεί να παρουσιαστούν με μία νέα ακόμα πιο εξελιγμένη βίο-τεχνολογία.

Για του λόγου το ασφαλές δείτε ρεπορτάζ σε βρετανικό κανάλι που ασχολείται με την εμφύτευση μικροτσίπ, με το οποίο θα μπορεί κάποιος να συναλλάσσεται!

Άλλωστε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, επικαλέστηκε τον Χαράρι για όσα ανακοίνωσε σήμερα. Και τι έχει πει ο Χαράρι;;;

ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ!!!Πως η ιδιωτική ζωή θα τελειώσει! Όλοι οι άνθρωποι θα είναι μέρος ενός δικτύου! Πως θα υπάρξει αλλαγή στο μυαλό και στο DNA! Πώς όλοι θα ζουν σε έναν νέον εικονικό κόσμο! Πως με την υποδόρια τεχνολογία των εμφυτευμάτων θα βλέπουν τι σκέφτεται κάποιος κτλ. κτλ. κτλ.! Μπορείτε ΕΔΩ να διαβάσετε ΟΛΑ τα σχετικά άρθρα του ΕΛ που δείχνουν προς τα πού πάει η Ελλάδα, μιας και ο Πιερρακάκης επικαλέστηκε τον Χαράρι!!! ΠΡΩΤΟΣ Ο Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!!!

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί