ΣΟΚ από Αμερική για Pfizer και BioNTech: «ΚΟΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ» με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας, vid

Από εκεί πήρε η Ελλάδα εμβόλια και άνοιξε γραφεία της Pfizer στην Θεσσαλονίκη.

Ενώ η πανδημία έχει ουσιαστικά τελειώσει, πολλές κυβερνήσεις συνεχίζουν να ξοδεύουν  τρισεκατομμύρια για την καταπολέμηση του COVID, με τον Bill Gates να απειλεί με νέες πανδημίες την ανθρωπότητα.

Η Αμερικανίδα Dr Ναόμι Γουλφ σοκάρει τον πλανήτη, αποκαλύπτοντας μια αρκετά ενδιαφέρουσα ευθυγράμμιση μεταξύ φαρμακευτικών εταιρειών όπως η Pfizer και η BioNTech με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ).

Μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης, η Dr. Wolf, εξήγησε την ιστορία μεταξύ των φαρμακευτικών εταιρειών και του ΚΚΚ:

«Η Pfizer άνοιξε έναν κόμβο Έρευνας και Ανάπτυξης το 2009 σε τρεις κινεζικές πόλεις, μία από αυτές ήταν η Γουχάν. Και αυτό έγινε με την υποστήριξη της οργάνωσης οντοτήτων έρευνας και ανάπτυξης του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Εντάξει, λοιπόν, η Pfizer συνεργάστηκε με την BioNTech το 2020, ακριβώς την στιγμή που ξέσπασε η πανδημία και απέκτησαν ξαφνικά την τεχνολογία εμβολίων mRNA τους για να παράγουν τα εμβόλια mRNA τον Μάρτιο του 2020»

Και συνεχίζει:

«Η κινεζική Fosun pharmaceuticals επένδυσε 100 δολάρια στην κοινοπραξία της Pfizer με την BioNTech. Την ίδια στιγμή, η BioNTech συμφώνησε ότι θα παρείχε την αποκλειστική της τεχνολογία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εάν η Fosun κατασκευάσει τα εργοστάσια.

Το κέντρο της Γουχάν περιγράφεται στον φαρμακευτικό τύπο ως η περιφερειακή βάση της Pfizer για παγκόσμιες συνεργασίες και παγκόσμια διανομή.

Πρόκειται για μια παγκόσμια εταιρεία με κέντρο την Γουχάν και μια ισχυρή συμμαχία με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα».

Δείτε το βίντεο:

photo pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί