ΒΑΡΥΣ θα πέσει ο ΠΕΛΕΚΥΣ; Δικηγόρος ανακοίνωσε «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ» κατά των εμβολίων – ΒΙΝΤΕΟ

Οι διεθνιστές θα δώσουν στυγνά όσους έβαλαν μπροστά! Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις…

Στο el.gr είχατε διαβάσει για απίστευτα ευρήματα μετά την έρευνα του γνωστού Γερμανού δικηγόρου Reiner Fullmich για την στοιχειοθέτηση της Δίκης, γνωστής ως Νυρεμβέργης 2.0, ενάντια σε όσους, όπως αναφέρει, ενορχήστρωσαν την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο ίδιος ο Reiner Fullmich είναι ένας έμπειρος δικηγόρος, που ειδικεύεται παγκοσμίως, στην δίωξη επιχειρήσεων που διαπράττουν απάτες.

Πλέον επανέρχεται με νέο βίντεο, στο οποίο ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας η ομάδα του θα ξεκινήσει μια δοκιμαστική άσκηση για να παρουσιάσει όλες τις μαρτυρίες ειδικών που αποδεικνύουν ότι η λεγόμενη πανδημία του Covid πηγαίνει πολύ πιο βαθιά από ό,τι την έχουν παρουσιάσει τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί.

Μεταξύ άλλων δηλώνει:

«Θα ξεκινήσουμε με μια διαδικασία μεγάλης κριτικής επιτροπής, η οποία είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται σε περίπτωση σοβαρών εγκλημάτων, προκειμένου να παρουσιαστούν τα αποδεικτικά στοιχεία, που είναι διαθέσιμα σε μια κριτική επιτροπή 12 ενόρκων, με σκοπό να αποδείξουν ότι ο κατηγορούμενος έχει πράγματι διαπράξει έγκλημα.

Θα παραδώσουμε αυτά τα στοιχεία μαζί με εμπειρογνώμονες, από τους οποίους έχουμε πάρει συνεντεύξεις στο παρελθόν καθώς και άλλους εξωτερικούς εμπειρογνώμονες και μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα εμβολιαστικής βλάβης.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως η όλη διαδικασία θα έχει παγκόσμια απήχηση, δείχνοντας πως το όλο θέμα που υπομένουμε εδώ και σχεδόν δύο χρόνια συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, με τον ίδιο τρόπο!

Πιθανώς, άλλα πράγματα βρίσκονται πίσω από αυτό και θα το αποδείξουμε».

Η κίνηση του Fullmich έρχεται σε συνέχεια αντιστοίχων κινήσεων, μικρότερου βεληνεκούς, Αμερικανικών δικηγόρων (ΕΔΩ)

Δείτε το βίντεο:

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί