Επίκληση στους γιατρούς και τους δικαστές: «Τα εμβόλια πυροδοτούν τον ΘΑΝΑΤΟ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!» – ΒΙΝΤΕΟ

Στείλτε το βίντεο στην παρέα του Φάουτσι, του Βασιλακόπουλου και της Παγώνη.

Κατά τον επίλογο του του διαδικτυακού συμποσίου των Doctors for Covid Ethics, ο γνωστός ιολόγος, ειδικός στην Μικροβιολογία και την Επιδημιολογία των λοιμώξεων, Dr. Sucharit Bhakdi, απευθύνθηκε σε όλη την ανθρωπότητα.

Στο δυνατό μήνυμα που θα δείτε παρακάτω, ξεκίνησε να αναφέρεται στους συνδαέλφους του σε όλο τον κόσμο που αυτή τη στιγμή δέχονται τις προσταγές της χούντας, εμβολιάζοντας (ή συστήνοντας εμβολιασμό) εκατομμύρια ανθρώπους.

«Έχετε πάιξει κεντρικό ρόλο στην καλλιέργεια ή και στην καθοδήγηση του αφηγήματος του covid-19 στο θανατηφόρο μονοπάτι. Επιστρέψτε στα δικά σας καθήκοντα για τα οποία έχετε δώσει όρκο. Θυμηθείτε τον όρκο του Ιπποκράτη και τη διακήρυξη της Γενεύης το 1954.

Αποφύγετε την πρόκληση βλάβης. Ενεργείτε πραγματικά επειδή έχει πεισθεί (σ.σ. για τα εμβόλια). Νωρίς στην εμβολιαστική εκστρατεία μπορεί να είχατε πιστέψει ότι η χορήγηση γονιδιακών προϊόντων προϊόντων για τον covid υπηρετούσε το συμφέρον των ασθενών σας. ΑΛΛΑ αυτό το συμπόσιο έχει αδιάψευστα τεκμηριώσει ότι αυτή η άποψη δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Η δυνατότητα των επονομαζομένων ως “εμβολίων” να πυροδοτήσουν την ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και τον ΘΑΝΑΤΟ πλέον αποκαλύφθηκε. Η συνέχιση της εφαρμγογής τους ισοδυναμεί με σκοπούμενη πρόκληση σωματικής βλάβης στους ασθενείς σας. Εσείς, επαγγελματίες της υγείας του κόσμου, πρέπει και μπορείτε να το σταματήσετε αυτό ΑΜΕΣΩΣ.

Μπορείτε να αντέξετε στην σκέψη ότι η επόμενη ένεσή σας θα μπορούσε να εξαφανίσει όλες τις ελπίδες και την ευτυχία ενός αθώου παιδιού; Το αίμα που έχετε στα χέρια σας μπορεί ακόμα να ξεπλυθεί».

Το μήνυμα του πολυβραβευμένου ιολόγου, που ουκ ολίγες φορές τον έχουν βγάλει και αυτόν HOAX (!!!!) για την πανδημία, είχε αποδέκτες μεταξύ άλλων και τα όργανα της δικαιοσύνης καθώς επίσης και όλους τους απλούς πολίτες.

Με δάκρυα στα μάτια, στο τέλος του αποσπάσματος, κάλεσε τους ανθρώπους να ΜΗΝ παραδώσουν τα δικαιώματά τους να ζουν, να εργάζονται και να μετακινούνται ελεύθερα χωρίς κανέναν ιατρικό εξαναγκασμό:

«Επειδή αν το κάνετε αυτό δεν θα επιστρέψουν (σ.σ. τα δικαιώματα) ποτέ μα ποτέ. Θα καταδικάσετε τα παιδιά σας και τις επόμενες γενιές να υπάρξουν σε έναν κόσμο σκότους και φρίκης».

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί