17χρονη ΜΙΛΑ από ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ μετά το εμβόλιο: Μου στερήσατε την ΥΓΕΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου – Συνταρακτικό ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο τους απάνθρωπους ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙ αυτή η εικόνα…

Ένα 17χρονο κορίτσι στον Καναδά, που αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να μην περπατήσει ξανά, αφού έκανε το εμβόλιο, υψώνει την φωνή της καθήμενη σε αναπηρικό καροτσάκι!

Η Jasmine Comeau έλαβε την πρώτη της ένεση mRNA Pfizer κάποια στιγμή στα μέσα Αυγούστου. Δεν υπέστη εμφανείς παρενέργειες.

Έκανε την δεύτερη ένεση στις 22 Σεπτεμβρίου. Ένιωσε αμέσως «συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη» και μια «αντίδραση πνιγμού», σύμφωνα με τον πατέρα της, André Comeau.

Οι γονείς της Jasmine ζουν χωριστά. Η μητέρα της, Diane Siemens, είναι νοσοκόμα, ξαναπαντρεύτηκε και φαίνεται να έχει την επιμέλεια της.

Η Jasmine έχασε την αίσθηση και στα πόδια και στα πόδια της μέσα σε τέσσερις ημέρες μετά την δεύτερη ένεση. Ένιωθε σαν να την τρυπάνε « καρφίτσες και βελόνες » σε όλο της το σώμα.

Εισήχθη στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Miramichi του Horizon, όπου πέρασε τέσσερις ημέρες κάνοντας μια σειρά από εξετάσεις. Ο γιατρός έδωσε εξιτήριο από τη Jasmine με έναν περιπατητή και καμία εξήγηση για την κατάστασή της.

Ο πόνος εντάθηκε και μέχρι την 1η Οκτωβρίου, η Jasmine δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει μόνη της ούτε με τον περιπατητή. Το αριστερό της πόδι ήταν ουσιαστικά παράλυτο. Η Jasmine εισήχθη ξανά στο Miramachi και τοποθετήθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Δείτε την να μιλάει στον κόσμο:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί