«2.0»: Ο αριθμός που συνδέει την κυβέρνηση με τον Σόρος, την Ουκρανία και την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, vid

Να είναι τόσο τυχαίο;;;

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση, η λεγόμενη πανδημία, η τεχνητή ενεργειακή κρίση, ο πόλεμος στην Ουκρανία, όλα ετοιμάζονταν, κατά τα φαινόμενα επιμελώς από την διεθνιστική τάηξη πραγμάτων.

Στο παρακάτω βίντεο μιλάει, μεταξύ των άλλων, ο Άλεκ Ρος, ειδικός σε θέματα τεχνολογικής πολιτικής, ο οποίος ήταν Ανώτερος Σύμβουλος καινοτομίας της Υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον κατά την διάρκεια της θητείας της ως Υπουργός Εξωτερικών.

Όπως σχολιάζεται, επί Χίλαρι Κλίντον στήθηκαν τα θεμέλια που θα δημιουργούσαν το Maidan στην Ουκρανία το 2014 (ανατροπή φιλορώσου προέδρου Γιανουκόβιτς) και θα οδηγούσαν στην σφαγή ορθοδόξων Ρώσων και Ελλήνων από τους Ναζί, καταλήγοντας στην ρωσική απάντηση και τον πόλεμο που ζούμε στις μέρες μας και καταστρέφει οικονομικά τους πολίτες της Ευρώπης.

Όλα αυτά είναι πάνω-κάτω γνωστά όμως! Το πιο ενδιαφέρον της όλης ιστορίας είναι πως το πρόγραμμα που χρησιμοποιήθηκε για αυτό το σχέδιο, ονομαζόταν Κοινωνία των Πολιτών 2.0!!!

ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ;;;

ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Το πρόγραμμα της διεθνιστικής κυβέρνησης Μητσοτάκη «Ελλάδα 2.0»: «Το Ελλάδα 2.0 είναι ένας θεμελιώδης οικονομικός και κοινωνικός μετασχηματισμός, που επιδρά στην οικονομική δραστηριότητα, αλλά και στις τεχνολογίες, τις συμπεριφορές και τους θεσμούς».

«Το πρόγραμμα Κοινωνία των Πολιτών 2.0 της Υπουργού Κλίντον είναι ότι έχουμε πάρει ένα από τα αδιαμφισβήτητα ατού της Αμερικής, το ατού της τεχνολογίας μας και των μεταρρυθμιστών μας και τους βάλαμε να εργαστούν στην υπηρεσία των διπλωματικών μας στόχων», ανέφερε τότε ο Ρος!

«Αυτός είναι ένας τρόπος της αμερικανικής κυβέρνησης ώστε να εργάζεται απευθείας με ΜΚΟ, όπως την Διεθνή Αναγέννηση που χρηματοδοτείται απ’ τον George Soros», σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.

Τι αντίστοιχο ισχύει για την Ελλάδα;;; Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!!!

Απλά δείτε το βίντεο:

intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί