Ανάμεσα τους και ο καθηγητής Αγγλικών Χρήστος Σαραντίδης που ζει και εργάζεται στο νησί από το 2008.
«Οι οχυρώσεις πάντα υπάρχουν. Έχουν σταλεί email από την κυβέρνηση προς του πολίτες το που να πρέπει να πάμε άμα χρειαστεί κάτι. Υπάρχει ενημέρωση και οργάνωση πάρα πολύ μεγάλη προς αυτό το θέμα, οπότε ο κόσμος έχει εμπιστοσύνη στις αρχές το τι πρέπει να κάνει άμα χρειαστεί» τόνισε ο κ. Σαραντίδης στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Σωτήρη Μπαρσάκη.
«Φόβος δεν υπάρχει, από την άποψη ότι είμαστε υπό απειλή, θανάσιμη απειλή, ότι θα γίνει κάποια σύρραξη τώρα. Δεν υπάρχει πανικός στους δρόμους» διευκρίνισε.
«Οι παραβιάσεις μέχρι αυτή τη στιγμή ήταν όχι του εναέριου χώρου της Ταϊβάν, αλλά του εναέριου χώρου αναγνώρισης απειλών μέχρι στιγμής. Βέβαια ο αριθμός αυτών των παραβιάσεων συνεχίζει και αυξάνεται το οποίος είναι ανησυχητικό από μόνο του» σημείωσε.
«Βλέπουμε την κατάσταση πολύ προσεκτικά, ως πατέρας ανησυχώ, αλλά δεν πανικοβάλλομαι. Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα γίνει η άσκηση αυτή, θα κρατήσει τέσσερις μέρες και θα πάψει, απλά δίνουν το σήμα οι Κινέζοι ότι είναι έτοιμοι να επιβάλουν ένα αποκλεισμό άμα χρειαστεί στο μέλλον ως απειλή» τόνισε.
(skai – φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Μαρινέλλας – Στις 14.00 η κηδεία της
- Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει και πάλι σε live εμφανίσεις! «Το καλύτερο δώρο των γενεθλίων μου»
- Θα φύγουν οι ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ; Εξελίξεις προανήγγειλε ο Ρούμπιο – Vid
- Φρικιαστική ανακάλυψη στην Ιταλία: Άνοιξαν το φέρετρο 29χρονου μοντέλου και πήραν το κεφάλι της! (Vid)
- Σοκ στον Εύοσμο: 59χρονη βρέθηκε νεκρή με μια ζώνη γύρω από το λαιμό στο διαμέρισμά της
- Τραγωδία στη Σκύδρα Πέλλας: Σκοτώθηκε 54χρονος οδηγός – Το αμάξι εξετράπη της πορείας του
- Σοκ στο Τέξας: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε καθηγήτρια σε σχολείο – Νεκρός ο δράστης
- Μόσχα για την Μέση Ανατολή: «Η Ρωσία χαιρετίζει κάθε προσπάθεια μεσολάβησης για την επίλυση της σύγκρουσης»
- Νετανιάχου: Το Ιράν θα καταρρεύσει εκ των έσω
- Εθνική Ελλάδας-Γιοβάνοβιτς: «Δεν θα αλλάξω τώρα ως προπονητής τον τρόπο σκέψης μου»









