Η Τουρκία δεν ανανέωσε μεν τις παράνομες έρευνες του Oruc Reis, αλλά από ότι φαίνεται δεν έχουμε τελειώσει με τις NAVTEX.
Η Τουρκία άφησε να ολοκληρωθεί η τελευταία, μιας σειράς NAVTEX που είχε εκδώσει για παράνομες έρευνες σε περιοχή μη οριοθετημένης ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Έπειτα, φρόντισε, υπό την πίεση του διεθνούς παράγοντα αλλά και όψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στις 24 -25 Σεπτεμβρίου, να μην ανανεώσει και επεκτείνει χρονικά και γεωγραφικά τις έρευνες του Oruc Reis. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει με το Yavuz.
Ο υδατογραφικός σταθμός της Αττάλειας δημοσίευσε δύο NAVTEX σήμερα, 15/09/2020. Η πρώτη αφορά ασκήσεις με πυρά κοντά στα τουρκικά παράλια, απέναντι από τη Ρόδο, ενώ η δεύτερη έρευνες εντός κυπριακής ΑΟΖ για το Yavuz.
Έτσι θα εκβιάζει τώρα την Ελλάδα… Με την Κύπρο και ασκήσεις κοντά στα νησιά μας και δη στο Καστελόριζο.
Αναλυτικά οι NATEX:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κινέζοι απελευθερώνουν ρομπότ δεινόσαυρους με τεχνητή νοημοσύνη! BINTEO
- Το ανθρωποειδές ρομπότ που κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού..αλλά διχάζει, vid
- Κ. Δημογλίδου για Βορίζια: «Οι δυνάμεις της αστυνομίας θα παραμείνουν για όσο χρόνο χρειαστεί»
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κατάσβεσης πυρκαγιάς στην Κάτω Τούμπα
- Aφιερωμένα στη σχέση της πόλης με τη θάλασσα τα εγκαίνια της έκθεσης «Thessaloniki Boat & Fishing Show»
- Η Ελλάδα Τιμώμενη Χώρα στην 44η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Σάρτζα στην Αραβία
- Η Νιγηρία θα καλωσορίσει την βοήθεια των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση ισλαμιστών ανταρτών
- Ο Κινέζος υπουργός Εμπορίου κάλεσε τη Νότια Κορέα για συνεργασία στις αλυσίδες εφοδιασμού
- Τραγικό θάνατο βρήκαν 2 φίλοι στη Φθιώτιδα: Σκοτώθηκαν τα ξημερώματα σε τροχαίο
- Βρετανία: Η χθεσινή επίθεση με μαχαίρι σε τρένο δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική επίθεση









