Κάποιοι δικαιούχοι του Market Pass δεν θα δουν λεφτά την Παρασκευή. Αυτό θα γίνει καθώς την ενίσχυση του Market Pass, για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, θα λάβουν έως τις 29 Σεπτεμβρίου, οι δικαιούχοι που είχαν ήδη λάβει την οικονομική ενίσχυση τους προηγούμενους μήνες ή υπέβαλαν νέα αίτηση έως τις 25 Σεπτεμβρίου, για να αλλάξουν τον τρόπο χορήγησης της ενίσχυσης ή να μεταβάλουν τον αριθμό IBAN του τραπεζικού λογαριασμού, σε σχέση με την πρώτη καταβολή.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι φορολογικές δηλώσεις των δικαιούχων να έχουν εκκαθαριστεί έως την 25η Σεπτεμβρίου 2023.
Έως την 5η Νοεμβρίου 2023 θα γίνει η καταβολή για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά την 25η Σεπτεμβρίου και έως την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Οκτωβρίου 2023. Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας www.vouchers.gov.gr είτε μέσω των Κ.Ε.Π. έως και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023.
Το επίδομα, ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας, κυμαίνεται από 22 έως 100 ευρώ το μήνα εφόσον η καταβολή του γίνει σε άυλη ψηφιακή κάρτα.
Η ενίσχυση διαμορφώνεται στο 10% του μηνιαίου ύψους αγορών έως 1.000 ευρώ και το ύψος της ξεκινά από τα 22 ευρώ ανά μήνα για μονομελή νοικοκυριά και προσαυξάνεται κατά 10 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού. Το ανωτέρω όριο των αγορών δεν ισχύει για δικαιούχους με περισσότερα από έξι (6) εξαρτώμενα τέκνα.
(newsbomb – eurokinissi photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία σε ακόμα μία δημοσκόπηση
- Γάζα: Δηλώσεις Φιντάν μετά τη διάσκεψη ισλαμικών χωρών
- Βίντεο – σοκ από Ρώμη: Απανωτές καταρρεύσεις στον “Πύργο των Κόμηδων” κοντά στο Κολοσσαίο
- Ν. Ανδρουλάκης: Όχι πολυφωνία από τα κορυφαία στελέχη, να έχουμε ενσυναίσθηση και συναντίληψη μέχρι τις εκλογές
- Σέρρες: Ζωονόσοι αφανίζουν το 1/5 των ζώων – 20.000 οδηγήθηκαν στη σφαγή λόγω ευλογιάς το τελευταίο τρίμηνο
- Α. Διαμαντοπούλου: Το επερχόμενο συνέδριο είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αναταχθεί το κόμμα
- Το «σκοτεινό» σενάριο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ
- Ά.Σκέρτσος: Διαχρονικό το πρόβλημα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μηχανισμού αγροτικών ενισχύσεων
- ΥΠΕΝ-«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα» με αυξημένο κονδύλι
- Σε επιφυλακή οι Φιλιππίνες εν αναμονή του τυφώνα Kalmaegi – Χιλιάδες άνθρωποι εκκένωσαν τις εστίες τους









